Årets första kvalitetspass- i Holland

On February 3, 2007, in Cykling, Sport, by Katarina

Borde rulla ute, i solen. Men 5 grader och nordvästlig vind, måttlig till frisk lockar inte.

Har gjort misstaget allt för många gånger, låtit mig luras av vintersolen och lipat i duschen efteråt.

För många förfrysningar av fingrar och tår har satt en gräns för vad jag ska och kan. Vad jag vill är något helt annat. Det är som illusionen om tulpanfälten i Holland. Ingen kan rubba den. “Det finns inga tulpanfält- bara växthus”. Spelar ingen roll för någonstans halvvägs in i mitt trainerpass är jag där. Himlen är blå, fälten intesivt röda, vinden mild och jag är stark och grym.

Ska aldrig åka till Holland, aldrig om våren iallafall. Kanske till Almere någongång när jag känner att jag behöver sättas på plats med en IronMan. Men inte i år. Det är inte året jag behöver sättas på plats. Sitter redan fint.

kattaben.jpg

Dagens trainerpass blev 60 minuter långt. 4 x 15 minuter låter kortare. Därför är det precis så kort. Snittpuls på 140, måste säga att jag är oerhört precis, inte ett slag över den gräns som är satt. OK, jag var uppe i 154 en gång men kände mig krimnell. 460 kcal, en piss i Missisippi med tanke på hur energiintaget sett ut sen oktober. 460 kcal- undra om det motsvarar en semla?

Kasper rapporterade att det körts med ett snitt över 30 på dagens träning. Han erkände också att Marianne tog honom i skyltspurten, hehe. Han och Anders fick köpa cola för att det var så varmt, så jag kanske hade klarat ett pass ute, men knappast med klubben i det tempot. Jag lever i en annan dimension, snigeldimensionen.

Tagged with:  

Leave a Reply