Honey och Wienerbröd- min egen fanclub

On February 6, 2007, in Generelt, by Katarina

Magen växer.

Även om inte kinderna har blivit så stora så känner man sig som en elefant när man har en mindre handboll extra i magen. Min nya linjeram är anpassad efter rådande omständigheter, och inte efter en aerodynamisk och “aggressiv” position.

Så ibland behöver man stöd av sin fanclub, kanske behöver man det mest under en sån här mellansäsong när det inte finns några tävlingsmål i sikte. Min alldeles egna underbara fanclub mötte mig i dörren igår och fick mig äntligen att fatta att den som skulle våga tycka något om min nya fysik får på nosen. Skulle du våga trotsa dessa?

img_0037.JPG

Om lördagen bjöd på blommande tulpanfält så var dagens träning en tur i helvetet. Gick pulsen över 130 så blev jag alldeles matt och kallsvettig. Såg ingen anledning att utmana mig själv mer än att genomföra passet, men med en betydligt lägre puls än tänkt.

Summa summarum: Måndag 60 minuter trainer, medelpuls på 133 slag/min. Kände mig pigg och körde några 15 sek rusher för att få kadens. Idag blev det 60 minuter med en puls runt 120/slag. Försökte istället fokusera på att trampa igenom ordentligt och sitta så snyggt det nu går.

Min nya ram? Den är en dröm i svart carbon. Mer om den en annan dag.

Tagged with:  

Leave a Reply