Long time no see

On April 9, 2007, in Cykling, by Kasper

Efter periode med dårligt vejr, manglende motivation til at træne samt renovering af lejligheden, er jeg kommet lidt i omdrejninger igen.

I januar startede jeg med at at træne igen efter 5 måneders pause, første træningspas var et baneløb i Danmark, hvor jeg troede rutinen og styrken fra den foregående sæson stadig var der…. Men jeg blev klogere, aj aj. Dagen sluttede med jeg knapt kunne rejse mig pga. mine lunger sad udenpå kroppen og musklerne ikke kunne noget.

Det meste af februar gik med at få dele hjem til den nye cykel. Den nordiske Campagnolo grossist var løbet tør for de nye Ultra Torque kransæt, det endte med at jeg fik et 170 mm kranksæt istedet for 172,5 mm som jeg altid har kørt med. Jeg kan kan ikke mærke den store forskel, måske skyldes det at jeg ikke er så stor. Udover gruppen er blevet meget lettere og bremserne er blevet flottere at kigge på, er der ikke nogle mærkbare ændringer på gruppen. Den største overraskelse ved mine ny indkøb er dækkene, jeg har aldrig haft nogle dæk der kunne afmonteres/påmonteres helt uden dækjern samtidigt kan de pumpes op til 11 bar og man kan tage kurverne med fuld fart ..

Omkring marts havde jeg fået cyklet 550 km, løbet lidt, styrketrænet samt kørt nogle flere baneløb, konditionen var på plads men muskelstyrken var ikke på niveau med tidligere. Katarina blev sygemeldt pga. bækkenløsning og kunne derfor ikke komme med til Lanzarote som vi havde planlagt året inden. Istedet tog en kammerat fra Odense med, Kasper Bay.

Vi ankom ved 14 tiden og allerede kl 16 var vi på cyklerne, efter at have cyklet 40 min. opdagede vi en triathlet der var ved at indhente os….. NEEEEEEEEEEEEJ 53×11 og derud af, men han indhentede os og vi kom med nød og næppe på hjul af ham. selvom jeg kørte i 53×11 piskede benene rundt som piskeris da han kørte meget højere gearing og tilsidst måtte vi slippe ham, da vi gik totalt kolde og istedet kørte vi hjem over Femes (bjerg). Efterfølgende fandt vi ud af at det var Steffen Liebetrau som blev nr. 2 ved sidste års Ironman på Lanzarote, kedeligt type at køre om kap med på vores første “rulletur”, specielt når han kører med 55×11 gearing.
De efterfølgende dage blev kørt i mere jævnt tempo og jeg fik på en uge, kørt omkring 650 km påtrods af regn og kraftig vind. Jeg fatter stadig ikke helt hvorfor man tager til Lanzarote for at cykle, vejene er elendige, det blæser alt for meget og efter 2 dage har man set næsten alt på øen.  Men det er nok ikke sidste gang ;o)

2007 bliver ikke det store cykelår, da Katarina og jeg skal være forældre omkring midsommer. Grundkonditionen skal bare holdes vedlige så det ikke bliver så hårdt at komme igang igen, når og hvis det engang bliver hverdag igen efter den lille er kommet. 

God påske.

/Kasper

 Den nye “hest” 7 kg.

img_0171.jpg

  • Specialized Roubaix Pro ’06
  • Specialized sadelpind og forgaffel
  • Specialized toupe ti130 sadel
  • Campagnolo Record ’07
  • Campagnolo Eurus hjul med specialized stikaksler (lette)
  • Deda Newton frempind og styr
  • Time RSX carbon pedaler
  • Schwalbe Ultremo dæk
  • Latex slanger
Tagged with:  

Leave a Reply