Assos proudly present- baking a new biker

On April 12, 2007, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

img_0229.JPG

10 veckor kvar, rena rama slutspurten. Efter en helvetesvecka med gnäll och gny har nu vila och akupunktur givit resultat i form av mindre smärta och ökad rörlighet. Ett sista försök att göra nytta på arbetsmarkanden slutade i katastrof och BM:s kalla konstaterande “det kunde jag sagt redan innan, men det var nog bättre att du insåg det själv”. Sen satte hon sina nålar och det var nog den mest smärtsamma av samtliga behandlingar hittills. Den ena nålen stack ända in själen och då sprutade tårarna av både smärta och besvikelse.

Sen förklarade hon för mig varför det inte gick. Akupunkturen hjälper på smärtan, men tar inte bort problemet. Därför luras jag att tro att jag är bättre och klara mer. Men nu vet jag var gränsen går och jag kommer inte frivilligt att trampa över den igen. Det kostar för mycket i dagsläget. Så nu är det bara att börja på ny kula igen, försiktigt börja cykla igen, vila, avlasta och tänka positivt.

Påskhelgen blev en stillsam företeelse. Vi åkte på “konstrunda” till Österlen, men min ovilja att lämna bilen begränsade antalet galleribesök till noll. Det blev ett besök på Kiviks Musteri där jag obemärkt kunde snigla mig genom butiken utan allt för många konstiga blickar. Det ser konstigt ut när jag går, och folk gör ingen hemligthet av att de tycker det. Men numera glor jag tillbaka, det hjälper. Samtliga i bilen förundrades över hur stor äppelindustrin är i Kivik och hur många äppelodlingar där fanns! Dit kommer vi åka igen, när jag är lite mer mobil och det är äppelsäsong.

Fika skulle vi givetsvis, och alla skulle ha glass. Men det blev bara Kasper som fick “tre kulor i en kaffekopp av papp” Frysen hade varit alldeles för kall, och när expediten hade hackat i 10 minuter och hade en kula kvar så tittade jag på mamma och undrade om hon ville dela en Baugette… Pappa tog en prinsessbakelse och han var lika glad för den. Det är där jag har min sockergen från. För övrigt jobbar han i dagsläget så hårt att han trots en diet på kakor, mackor och chocklad har utmärkta värden. Det stödjer min teori att man kan käka vad man vill bara man bränner det. Det är när det börjar lagra sig runt magen som det blir katastrof i blodbanorna. Han har nämligen sämre blodfetter när han rundar till sig. Sen körde vi tillbaka till Östra Göinge och konstaterade att det var en trevlig “konstrunda”. Helt konstbefriad.

Nu har solen tittat fram bakom molen, fantastiskt, DMI är otroliga. Kl 12 skulle det nämligen spricka upp och nu är den 12.06… Var lite skeptisk till grillning på balkongen, men det ser riktigt lovande ut nu för årets första grillade korv.

Ska försöka leda upp benen igen på trainern, är inte supersugen eftersom varje uppehåll innebär omstart. Men vad har jag för val, det är min enda chans att träna mitt hjärta och mina muskler.

/Katarina

Tagged with:  

Leave a Reply