Wingman

On April 17, 2007, in Cykling, Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

img_0242.JPG

Idag tisdag när molnen börjar hopa sig kan man sitta och gotta sig i bilderna från måndagens cykelpass. Kasper var ordentligt rastad efter helgens träning med klubben så det passade rätt bra att han rullade med “ägget” en tur bland begynnande raps och Tulpanträd. Det ryms inget i fickorna på cykeltröjan längre eftersom det är så mycket bebis på framsidan. Man kan väl säga att läget börjar bli ganska “spänt” på tröjfronten. Därför behövs det en co-driver som kan agera packåsna för diverse lösa armar och ben som ryker av sommarvärmen. Dessutom kan han fungera som vindskydd på slätten!

Har också fått en helt annan förståelse för en viss typ av sittställning, dvs den mer upprätta som man kan skåda hos lite äldre män med bukomfång större. Man kan inte sitta i en aerodynamiskt gynsam ställning med buk- man får inte luft. Men det är onekligen en bekväm ställning att sitta i när raka bukmuskeln har delat sig. Men vackert- ack nej.

Eftersom vi inte har någon stor spegel hemma hos oss är img_0248.JPGdet alltid lika roligt att se sig själv på bild- vilken mage!! Och vilken syn att se den på sig själv och dessutom sittandes på en cykel. Det är helt utomjordiskt. Har aldrig sett en gravid på racer innan så jag hade inget begrepp om hur roligt det skulle se ut. Magen blir ju ännu större när man trycker ihop den över ramen. Gårdagens runda var ljuvlig, vinden var mild och temperaturen lagom. Det existerar inga krav längre utan jag kör helt på känsla vilket kan innebära att jag inte kommer längre än ut på gatan. Men igår var benen pigga och bäckenet kändes stabilt så vi fräste på en extra loop innan pit-stop i Vellinge. Min dröm är att kunna cykla till Höllviken men jag är inte så säker på att jag kommer ända dit innan jag kan börja träna på allvar igen. Om man säger så, jag kommer inte att kunna cykla ute alls under en tid. Så bra att jag blivit vän med min trainer…

Försökte mig på en skyltspurt i Gessie men jag började flina redan i Vellinge kändes som, så jag röjde mina planer och gick förlorande ur den. Men det kan kvitta, jag vann ett ganska fett vad i lördags. Kasper kom hem och berättade om alla “Tulpanträd” som han sett under träningspasset. “Tulpanträd- det har vi inte i Sverige. Det heter något annat här” sa jag och misstänkte att det var Magnolia han sett. Nej, han var tvärsäker på att det hette Tulpanträd, han hade läst i Sydsvenskan om ett Tulpanträd i Pildammsparken som skulle flyttas. Han var så säker på sin sak att om han hade fel så skulle han köpa så mycket glass jag ville under resten av april och maj. Om jag hade fel så var vi kvitt för milkshake x 2 jag vunnit efter att ha fintat honom vid två tillfällen. Jag vann. I går åt vi Glassbuffet på Jensens Böffhus, fyra refill klämde jag i mig, med div topping. Det gör man max en gång om året. Nästa gång går vi dit med “kladdiga små fingar”… Har provat mig igenom Malmös mjukglass sortiment och rankingen blir enligt följande:
1. 7-eleven youghurtglass
2.McDonalds
3.Jensens Böffhus
Allt annat är bara crap, smakar socker och smör. Bra att göra en riktig avsmakning så slipper man gå på minorna när man är tillbaka i den lite snävare kalorisvängen igen.

Fick smaka på hammaren igår också. Efter 1.40 så rasade blodsockret ner i tårna. Fick koncentrera mig maximalt att köra rakt och komma hem. Sen var det bara att trycka in en bulle med hallonsylt på stående fot. Det finns inga som helst marginaler längre.

Idag blev det en sittning på trainern eftersom det var spått sämre väder. Dessutom hade jag tid för akupunkturbehandling. Den gör verkligen underverk med smärtan. Om jag sköter mitt med vila och avlastning, så sköter den sitt med smärtlindring. Lite ångest hade jag inför dagens behandling eftersom det gjorde vansinnigt ont förra veckan. Men det var inte i närheten!

Bilder från gårdagens glidartur finns på www.cykelmygg.se/galleri Det kommer åter ligga som länk på sidan inom en snar framtid.

/Katarina

Tagged with:  

Leave a Reply