Arla morgonstund

On April 26, 2007, in Generelt, Hälsa, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

img_0314.JPG

Hallå Arla, kan ni sponsra våran bebis som håller på att stärka sitt skelett?

Ny favorit i kylskåpet, Arlas ekologiska Yoggi med smak av banan/vanilj. Har inte sett den i svenska kyldiskar, men på andra sidan sundet finns den som en smaskig variant.
Det sägs att redan när barnet ligger i magen kan man få en liten försmak på när det kommer att vara mest aktivt. Hm, inatt var det bara att välta ur sängen kl 01.46 och äta ostsmörgås och youghurt. Sen blev det lugnt i magen igen. Det är rätt uppenbart att det är han som väljer livsmedel för jag har aldrig ätit ostmackor på natten tidigare. Enda gången jag äter på natten i vanliga fall är efter riktigt långa och upprepade distanspass och det ägnar jag mig inte åt precis. Men det känns ok att äta ostmacka på natten, har läst om dom som gått upp på natten och lagat pannkakstårta i nio månader. Och det ger betydligt fler “bäbiskilon” som inte utgörs av bebis med div attiraljer.

Det har varit nyttigt att dra ner på träningen och tillockmed vara helt utan vissa perioder. Har fått börja nästan från noll och det känns bra att ha med i bagaget till efter förlossningen. Efter att jag mått illa i tre månader och knappt inte rört mig ur soffan kunde jag med nöd och näppe gå tre kilometer. Men bara man börjar röra sig så kommer det tillbaka igen. Efter ett par veckor satt jag på trainern och när det väl blev varmt ute så kunde jag iallafall cykla mellan 1-2 timmar. Träningen tar mindre tid när man är otränad, det är faktiskt en fördel. Efter sommaren blir det nog omstart nr 2. När lilleman är tre månader kan han följa med mig på SATS och det kanske blir en bra början. Första månaden efter förlossningen är jag nog inte så sugen att sitta på trainern. Men vem vet, har jag tur så kan jag börja gå med en gång. Cyklingen har ju hjälpt mig att behålla muskulaturen utan att belasta fogarna. Eller så vill jag inte träna alls, utan bara sitta och titta på vårat lilla underverk!

/Katarina

Tagged with:  

6 Responses to “Arla morgonstund”

 1. Pamela says:

  Hej!

  Fin blogg ni har! Gillar särskilt den fräscha bannern! Lycka till med bebisen! Det är en spännande tid ni har framför er!

 2. Pamela says:

  Jag röstade förresten på Mikkel!

 3. Katarina says:

  Vad trevligt att du hittat hit!
  Tack för titten och din röst.
  /Katarina

 4. Caroline says:

  Vilken härlig blogg! Hit kommer jag komma tillbaka…du skriver så inspirerande! Var rädd om er nu!

 5. Katarina says:

  Välkommen åter Caroline, hoppas du hittar något intressant även i fortsättningen!

 6. Jock Iuel says:

  Hej Katarina,

  Hørte en anden lille myg synge om jeres blog! Jeg er én af Kaspers gamle kollegaer fra KMD og vil bare ønske jer tillykke med den forestående begivenhed. Håber det kommer til at gå jeres lille familie vel.

  God vind fremover
  Jock Iuel

Leave a Reply