Godmorgon världen

On April 28, 2007, in Cykling, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

img_0345.JPG

Uppe med tuppen för att hinna föra alla äckliga bilar. Eller snarare äckliga bilister som nonchalerar trafikregler och allmänt folkvett.

Nästan ingen vind, 10 grader och strålande sol. Körde via Lockarp och Glostorp med en lätt vind i ryggen. Kändes rugigt bra i benen och nästan lite snabbt. Var ganska öm efter gårdagen eftersom jag gick en sväng på stan för att shoppa ministrumpor i str 13-15… Tror jag kan cykla hur lång som helst men gå är helt hopplöst- det gör för ont. Undra när jag ska fatta det.

Fortsatte via Arrie där rapsfälten är helt otroliga, vägen klyver detta gula hav och mitt i allt detta kommer jag och Mikkel, eller är det Rasmus? En kort fotopaus, det måste bara förevigas. Kör vidare mot Hököping Kyrkby och kör lite omvägar mot Vellinge hem via Hököpinge, Gessie Villastad och Klagshamn. I Bunkeflo kommer dom äckliga bilarna. Fler cyklister har hittat ut och dom har betydligt minder kläder än mig som drog på långa ben och armar.

Kasper laddar inför dagens tempolopp i Landskrona så han fick sovmorgon idag och slapp följa med som vindskydd. Nu ska jag ska få dagens frukost nr 2 innan vi ger oss iväg.

/Katarina

Tagged with:  

Leave a Reply