Hilleshögstempot

On April 28, 2007, in Cykling, by Katarina

img_0392.JPG

Jonas Hylén, dagens segrare i seniorklassen.

Kasper slutade på en 8:e plats. Han nådde dock inte ända fram till sitt mål för dagen, men jag tycker han gjorde en klart godkänd insats med tanke på förberedelser och utrustning. Att han fick köra med mitt vinterhjul gjorde nog sitt, men kompenserades kanske av den spartanska polstringen i bågen- eltejp. Om det gör ont i armarna känner man inte att benen syrar, var hans kommentar på varför han nästan ligger rakt ner i metallen. 

I Damelit knep Tove förstaplatsen och Camilla körde in på en tredje. Marianne körde in på 6:e plats och hon kan kapa många sekunder med lite fler tempolopp i benen. “Ett kort men bra träningpass” var hennes summering av dagens insats, och jag tror hon trivs och kommer bättre till sin rätt i klungan med rävspel, taktik och lite armågar-Go Girl! Men det ska bli kul att följa utvecklingen i morgondagens linjelopp. Det är samstart för D-elit, D-junior, H-sport och P 15-16. Det gäller att få en bra position i starten, det är mitt tips för morgondagen. Boysen brukar rycka rätt hårt i starten och det gäller  att hålla sig lågt framme annars spricker det fort. Malmö-Staffanstorp har många damer till start och det ska bli intressant att se dem köra som lag.

Fullständig resultatlista:
http://www.skanecykel.com/resultatilleshogsltempot2007.pdf

Bilder från dagens tävling http://www.cykelmygg.se/galleri/album/hilleshogtempo-2007/

 /Katarina

Tagged with:  

Leave a Reply