Grattis Kasper!

On June 17, 2007, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

img_0649.JPG

Nej, han är inte officiellt pappa än, jag har mitt bebismarathon kvar. Men han daskade till med en väldigt bra tid i Malmö Swedbanklopp i lördags.  Med tanke på att upplägget var ett löppass två veckor innan så är det imponerande att springa på 42.33. Med lite träning går han under 40 minuter… Life`s not fair…  

Loppet är ett arrangemang i MAI:s regi för att fylla tomrummet efter Broloppet. Målsättningen är att man inom några år ska ha 10 000 startanden. Nej, nej, nej… I mina ögon är loppet en flopp. För dyrt och för dåligt helt enkelt. Man kan inte ersätta ett “Upplevelseslopp” som Broloppet med ett stadslopp. Så coolt är det inte att runda Turning Torso. Då hade det varit tuffare om man skulle springa alla trappor i Kronprinsen. Trots att alla deltagare hade chip så fick alla samma startid, vilket innebar att man fick en sämre tid om man startade långt bak… Vilket jättekliv bakåt i utvecklingen! Men det kanske är för dyrt med mattor och andra typ av chip. Nu skulle alla scannas vid målgång. Där försvinner ytterligare sekunder som för den enskilda deltagaren kan vara oerhört viktiga…

Vädret kan man inte påverka, det var värsta tänkbara. Men den den danska trio som jag supportade visad gott mod, och efter att vi klargjort på hemmaplan att det “blev ingen öl innan alla sprungit” så var det ingen gnäll trots att man bitvis simmade runt stadionområdet.

img_0722.JPG

Vi håller framtida tävlingsdeltagande en smula öppet de närmaste veckorna, men om allt går som det ska framöver så startar Kasper ev i http://heino-cykler-loppet.ckringen.se/ Sen försöker jag också lobba för att han ska göra en triathlon i Skanör i augusti. Vi ska ändå dit och titta. Även om han kanske gör en anksimning borde han kunna ta fötter på Jonas från CK ringen och sen kan dom mosa på cykelsträckan. Dessutom har han ju bevisat att dom små “hästbenen” kan springa fort när dom ska. 

Efter loppet var det ganska mycket snack om sport och efter att Kasper serverat öl och “snittar” (sandwishes- det är jag som är en retsticka) så spånades det om både Vasalopp och Vätternrundor. Det hela slutade nog med konklusionen att det var lika bra att göra en svensk klassiker. Meningarna var däremot ganska delade vilken gren som var värst. Personligen skulle jag nog säga “logistikgrenen”. Åka till Vansbro för att simma 3 km, nä fy fabian. Vill hellre ha glitter och glamour i Monaco om jag ska lägga en massa pengar på att åka på tävling.

Nä, hallå där inne kan du komma ut nu? För det första är vi nyfikna på vem du är, och jag skulle snart vilja veta hur illa ställt det är med kroppen, och vad man kan förväntas använda den till i framtiden!

Tagged with:  

Leave a Reply