Bliver det løbetid til efteråret ?

On August 14, 2007, in Sport, by Kasper

Nu hvor Katarina også begynder at gøre krav på sine “wellness” timer uden barn og bekymringer, kunne det være praktisk at kunne løbetræne når Katarina er på cyklen. Emil syntes om frisk luft, dvs. han sover for det meste, medmindre han er sulten. Men som med alt andet baby udstyr findes der 1000 forskellige modeller af “Babyjoggere” og ligeså mange meninger om hvilken model der er bedst, i hvilken alder ryggen kan klare at sidde i vognen osv. osv.

 1.jpg

 Vi skal hverken løbe på ujævne skovstier eller i bjerge, så jeg håber vi kan finde en løsning til omkring 500 – 2000,- kroner. Men skal det være den fra babyjogger, biltema eller minime jogger sport ?!??!

Erfaringer med hvornår man kan begynde samt hvilket udstyr der er bedst til prisen, må gerne kommenteres :)

Tagged with:  

Leave a Reply