Trehjuling och snart 32 år…

On September 3, 2007, in Generelt, by Katarina

 IMG_1486Jo, vi har köpt en trehjuling till mamman. Hon har ju varit lite, lite ledsen över att pansarvagnen från Brio är så tung att köra och lyfta. Så vi kompromissade, mamman fick välja en sittvagn. Men vi lyckades med konststycket att köpa både ny sitt och liggdel. Vi vill ju kunna springa med vagnen, och att bädda ner en liten baby i en sittvagn känns lite osäkert. Så vi hade tänkt vänta till Emil var tre månader innan vi sprang med honom. Men med en mjuk liggdel kan han få ligga där så länge han vill och vi kan börja springa imorgon!

Emil sov gott i den nya vagnen, och jag kände mig helt lycklig när jag med lätta steg pep iväg och rundade hörnen i en rasande fart. Vilken frihet för ett fartfreak like me!

Tack till pappan som såg mammans vagnbekymmer och tog det på allvar!

Å den är så lätt att jag kan lyfta den utan att dela den! Jippi, jag kan gå och köpa tyg igen. I Malmö ligger många små fina butiker en stentrappa upp och jag har undvikit dem. Men inte längre. *vinkar till Linda* Det går inte att vända sittdelen så vi får samma problem som er men de som gick att vända var inte ett alternativ!

IMG_1475                    IMG_1467

Tagged with:  

7 Responses to “Trehjuling och snart 32 år…”

 1. Johanna says:

  Ja men vad roligt!!=)
  Hoppas vi får se en bild på vrålåket sen!
  Vi har också en trehjuling, och det är sååå skönt (skulle kännas otympligt med fyra hjul nu)

  Och härligt att Emil verkade nöjd han med, och inte minst mamman som måste dra runt på lilla Emil-skatten varje dag ;)

  Vad blev det för märke?Vi har en röd Herqules.
  Jag är lite besatt av att titta på andras vagnar när jag möter mammor.(Vet inte varför egentligen haha)
  Ibland tänker jag att vagnen skvallrar om vem man är som person, lite som klädstilar, men jag har nog helt fel =)

  Kram från Johanna och namnsdagsbarnet hihi

 2. Katarina says:

  Tror inte alls att du har fel om vagnar! Det blev en Urban Jungle. Helt svart, för det är sån jag är. Enkel, utan krusiduller:) Sen kan jag slå frivolter med tokiga täcken i glada färger och blåa kissekatter som säger grrrrrr när man drar dom i svansen. För det är sån jag är också:)
  Brion var präktig, en bra start men absolut inte jag och Emil. Den kommer bli jättebra som extravagn på landet. Så kan vi packa cyklarna i bilen istället!
  Grattis Grattis Lillan!!

 3. Marina says:

  Åh, va skoj med en ny vagn! *lite avis ska erkännas* ;-) Jag har en Brio Nova och jag måste hålla med om att den är lite väl klumpig. Har spänkat länge eftar en annan vagn och om det inte vore för en lite halvtom plånbok hade jag nog köpt en sån ni nu köpt. Ha så kul på löprundorna. :-)

 4. Linda says:

  Solen kan man alltid trolla bort med en filt. Det går! Tvättklämmor är bra att fästa med när det blåser. Lycka till på första rundan.

 5. Katarina says:

  Marina, ja det är alltid trist när kulorna inte räcker. Blä!

  Linda, ja, vi får trolla. För precis som du sa så kör man inte en trehjuling baklänges:) Man kanske kan sy något smart och så får man köra med tvättklämmor. Är lite nervös att stoppa dom klena benen i tightsen igen. Men det gäller att inte ha varken förväntningar eller krav, då blir det garanterat fel.

  Kram!

 6. Linda says:

  De första joggingturerna efter förlossningen var inge kul alls. Känns som ett jordskalv drar fram. Men nu efter snart 8 månader känns det bra. Det tar ett tag innan saker och ting faller på plats igen.

 7. Katarina says:

  Linda, vilken beskrivning:) Men jag tror jag fattar vad du menar, hehe.
  Rapport kommer!

Leave a Reply