Emil- snart 4 månader

On October 24, 2007, in Generelt, by Katarina

En hektisk ålder. Därför är uppdateringarna inte så många. Håll till godo med lite bilder- vi återkommer.

OK, då i väntan på bilderna får jag väl skriva lite om vad vi hittar på. Emil fortsätter med sin magträning. Inte jättepopulärt, men han ligger en stund på mage och spanar. Speglar är roligt, stora som små. Fötterna är killiga och mössa hatar han fortfarande. Bodysar som ska över huvudet ska vi inte tala om, och ytterjackor, vantar, overall…

Snart är det dags för smakportioner, vi får väl se vilket betyg potatis får av den unge herren.

Kasper och jag trampar vatten, dvs vi blir inte färdiga med någonting. Det största projekt vi satt igång var ett storkok av äppelmos. Vi plockade kilovis med äpplen i tidsdags och kokade gryta efter gryta med äppelmos. Fantastiskt god. Men vi har problem med frysen så jag vet inte hur smart det var egentligen… Den frostfria frysen från Gorenje som inte kan stava till frostfri. Det är snart en hockeyrink på hela bakväggen. Och att felanmäla är rena rama skämtet. Killen som kom sist var snäll, men det enda han gjorde var att säga att det var fel på fläkten… döööö, strömkretsen bryts när man öppnar dörren. Men det kom han på själv under tiden vi väntade på den nya fläkten. Han kliade sig i huvudet, sa att han inte hade så bra koll på de nya modellerna och pillade bort en liten plastbit där kondensvattnet skulle rinna ut. “Den fyller ingen funktion, jag vet inte varför dom sätter dit den” Tack och hej! Så nu har vi en fin nyspolad isbana i köket igen. Undra om det är en medveten handling från företag idag, göra felanmälning så komplicerat och jobbigt att man inte orkar? Hallå jobbet, kan jag komma med 20 kg äppelmos och ställa i -20 frysen? Nej, ni behöver inte inventera det fast det ser ut som frysskadad plasma!

Jag försöker springa tre pass i veckan. Det enda tecken jag får på en viss progression är att pulsen faller snabbt under vilan och att jag snart återigen tillhör de fasta inventarierna i pildammsparken. Blandar friskt korta och långa intervaller och använder tiden till att både komma i fysisk och själslig form- min alldeles egna tid på jorden. Ovärderlig.

Hm, bilderna dröjer. Håll ut, vi håller på med en uppdatering!

Tagged with:  

3 Responses to “Emil- snart 4 månader”

 1. Ronya says:

  Oj, vad stor Emil blivit. Jättesöt. Hur går det med allt? Kram

 2. Katarina says:

  Det går i racerfart! Det är ömsom vatten, ömsom vin som du vet… Men Emil är väldigt snäll, han vill mycket hela tiden så det är hans mamma och pappa som inte alltid orkar:) Kraaam

 3. Linda says:

  Tiden flyger. Hærligt att se att Emil blir større. Deras personligheter ær oværderliga. Har många planer kanske det blir en bloggsida på mig om ett tag också. Alltid kul att læsa på din. Får en liten sporre till træningen. Kommer nog ut ett par gånger i veckan men det mærks att tunnelbanan har børjat bli utnyttjad som jobb transport. Du vet ju hur kallt det kan bli i Oslo. Många kramar på er.
  Linda

Leave a Reply