Partyhelg

On November 25, 2007, in Generelt, by Katarina

IMG_2176 

Mormor tog tufftuff tåget till Malmö och lekte med Emil när vi gick på kalas med Sushi, snittar och drinkar. Söta Ylva fyllde tant, men hon är så långt ifrån tant man kan komma. Kvällens stora fråga var dock om hennes klänning var för kort och man kan väl säga att det bildades två läger, ett som tyckte att den var perfekt och ett som sa “byt”. Jag tyckte hon var hur snygg som helst. Go girl! Jag hamnade som vanligt bland “the sports nerds” och pratade löpning och cykling. Intressant var det också att se folks reaktion på “vad jobbar du med då? Är mammaledig…”

Kasper sitter och läser en artikel med temat “Ett barn är mer trendy än den värsta designerväskan” Vad hemskt. Ett barn är inte en modeaccesoar…

IMG_2180 

“Jag är inte trendig, men jag gillar att tugga på HM`s Magazine”

Tagged with:  

6 Responses to “Partyhelg”

 1. Zack says:

  Gillar sista bilden och kommentaren till den med ;)
  Tc

 2. Katarina says:

  Tackar och bockar:) Modellen på bilden är rätt tacksam- en riktig naturtalang.
  Och han tuggade verkligen i sig HM´s Magazine så till den grad att jag fick hämta ett nytt…

 3. Linda says:

  Så härligt att se dig med din son… Nu är det vitt här. Cissi och Johan har hytta i Hemsedal denna säsongen. Vi håller oss i krokarna och försöker lära oss att åka skidor här. Hemsedal är mycket Katta för mig. Det var mysigt att dra dit med Bettan var och varannan helg. Kommer du ihåg?

 4. Katarina says:

  Linda… visst kommer jag ihåg!! Hoppas att vi kan åka dit någon gång och uppleva det hela på avstånd:) Eller dansa järnet på Hemsedal Cafè! Så härligt för Cissi och Johan att dom har hytta där igen. Blir lite avis på er som har det så nära… Önskar att vi kunde fira jul och nyår i snön men det är så långt för Emil. Kraaam!

 5. Orp says:

  Sista bilden är jätttegullig.

 6. Katarina says:

  Det är lite, lite Kojak över den…

Leave a Reply