On the fly!

On February 16, 2008, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

IMG_2681  

Lappen har återvänt med ny glänsande skärm. Så nu kan vi åter berätta vår historia. En liveversion av SvenssonLivet med Volvo, (sommar)Villa, (tyg)Vovve, ett gäng cyklar, en träningsnarkoman, en Babbelabb, en Pappalabb med oändligt tålamod und so veiter.

Emil har fyllt sju månader och varit på sin första resa med flyg. Inget gnäll, ingen gråt bara en jätteduktig kille som mår lite illa när man landar. Stackars Emil, han kräktes en burk biffStroganoff när vi träffade landningsbanan på Teneriffa… När vi flög hem igen så var vi beredda och han lyckade behålla maginnehållet, men var ganska blek om nosen under ett par minuter.

Jag och Kasper var nära döden i en totalt vansinnig vattenrutchbana, eller iallafall kändes det så… Man knuffades ut i en skateboardramp sittandes i en uppblåst gummibåt. Man åkte mao rätt ner och jag skrek från själen för det kändes verkligen som man skulle dö. Helt galet var det, galet på spansk vis är lite kittlande småfarligt. Vi fick också morfar att kasta sig ner för en annan galen vattenrutchbana för första gången. Det var med hjärtat i halsgropen jag såg hur han började rotera redan i början av banan… Men han kom ner med ett leende, men även han hade tänkt tanken hur det skulle sluta.

Kasper börjar få lite flyt i sin cykelträning, jag har bra dagar och sämre dagar. Men överlag så känns det som det börjar finnas en regelbundenhet i även min träning som kroppen svara positivt på. Gör lite studiebesök på HTT´s tisdagsträning. För det är väl det jag kommer bli, löpare med inslag av cyklist. För att motiver mig ytterligare tränar jag efter ett 20 veckors program med fokus på halvmaran. Det känns lagom utmanande utan att ta för mycket tid. Mina staplar på Piggelino är fortfarande röda, dvs jag tränar under min målsättning. Och den är lågt satt med ett snitt på 30 minuter per dag. OK om jag hade skrivit in alla turer jag och Emil gör hade det säkert blivit grönt. Men jag tycker inte det räknas som träning- det är ju vardagsmotion och Emils tid! Lite roligt är att även Ellas mamma hittat inspiration till sin träning i programmet, och kanske kan jag locka med henne till EkoMaran i Falsterbo i september! Go Helena!

Idag ska hela familjen bege sig till Östra förstadsgatan 29, där Emils kompis Nelly bjuder på lite smakprover från Samurais Kaffefilial som öppnar på måndag.

Jag och Kasper var på minisemester i Oslo tisdag-onsdag. Kan tipsa om riktigt snygga undies och träningsunderställ från Kari Traa. Löp å köp!

Tagged with:  

Leave a Reply