Guldbröllop

On March 31, 2008, in Generelt, by Katarina

IMG_3321  

Först vill jag säga tack till Inga och Svend för en fantastisk dag med underbart god mat och mycket gott vin!

Babbelabbilen har rullat närmare 100 mil i helgen eftersom vi varit på Guldbröllop hos Emils gammelmormor och morfar på Jylland. Det är en lång resa och vi stannade först hos farmor och Finn och dom små hundarna Felix och Zita. Emil har aldrig träffat hundar på så nära håll innan och han blev överlycklig. Varken jag eller Kasper har hört honom skratta så mycket tidigare. Ju mer dom skällde, desto mer skrattade och jagade han dem! Kärleken var dock inte ömsesidig och det var två trötta hundar som fick stanna hemma när alla begav sig till Agger på lördagen.

Vesterhavet visade sitt vackraste ansikte med sol och måttliga vindar. Landskapet är fantastiskt med sitt vilda vatten och vindpinade vyer. Även jag och Kasper lyckades bli vindpinade genom att springa runt Flade Sö som ligger granne med Nordsjön. På ena sidan hade vi Nordsjön och på den andra Flade Sö. I mitten på en lite landremsa sprang vi med vinden i ryggen och solen skönt värmande. Magiskt. Finns inget bättre sätt att uppleva ett landskap än springandes eller cyklandes. Man är mitt i alltihop. Tack till alla extra händer som lekt och pysslat med Emil under helgen. Det är uppskattat av oss alla tre. Emil älskar att vara i centrum och hans föräldrar att få träna ihop ibland!

På söndagen var det Vesterhavsväder igen, vind, vind och ökande vind. I hamnen såg vi Kitesurfare och vinsurfare med bra drag i den tilltagande vinden. Och nästan helt platt vatten… Lärde mig också hur man skålar vid västerhavet. Man viner som vinden.

IMG_3257  

Tagged with:  

Leave a Reply