Fartpass på Atleticum

On April 3, 2008, in Generelt, by Katarina

IMG_3409 
Två busungar på löparbanan.

Idag skulle vi träffa Rune och hans pappa på Atleticum för att köra fartpass med Heleneholm och tränare Bo. Jag och Emil drog ett par varv i Pildammsparken innan och det var tungt idag. Pulsen var hög med tanke på att farten låg närmare 6 min/km. Dags att vila med andra ord (eller så var det grusen, för när jag kom ut på cykelbanan så kunde jag hålla 5.45 min/km med samma puls). För min del blev det lite löpskolning och stegringlopp på löparbana efteråt och “kryp efter två energiska babyer”. Lite skämtsamt sa vi att idag var det inte Camilla som var i fokus, det var Emil och Rune som crawlade runt. Och så Camillas nya ram som vi döpte till “Snorkråkan”. Inte för att den ser ut som en, utan för det som ibland hamnar på den. Rosa är läckert och hennes nya Casati har mycket inslag av Rosa.

Ett tag kände vi oss lite utblängda när Emil och Rune undersökte stavhopparnas matta. Vi flyttade oss eftersom vi trodde vi gjort något absolut förbjudet. Inte lätt att veta vad som gäller på en friidrottsarena full med roliga saker! Men jag tror att stavhopparen mest titta på dom små söta bäbisarna, för innan vi gick kom hon fram med ett stor leende och frågade hur gamla de var.

Rune for runt som en dammsugare och stoppade precis allt han hittade i munnen. Han fick också tre majskrokar medans Emil åt en. Inte konstigt att han boxade ner Emil tre gånger, kavat kille lille Rune. Emil får lära sig att knuffa tillbaka, eller så får vi ge honom mer gröt så han växer ikapp. Men han har växt till sig. Förra gången de träffades såg Emil ut som ett litet knott bredvid Rune, men nu var inte skillnaden så markant längre.

Efter Atleticum var det bara att kuta hem och ge Emil en god närande lunch. Själv fick jag en Cola och ett ägg (socker plus protein:)  Hann inte laga något eftersom jag då varit tvungen att prioritera bort duschen. På Netto kan man lukta Zoo, inte på mammafika! Tyvärr gick det lite väl snabbt att komma iväg så jag glömde en tinad lax på diskbänken. Fikan blev därför en aningens kort, fick snabba mig hem för att rädda firren. Phu, vilken dag!
IMG_3413 Askan får löpinstruktioner.

Tagged with:  

6 Responses to “Fartpass på Atleticum”

 1. Anders L says:

  Haha, vilka godbitar, de kröp nog fler meter än vad vi vuxna sprang tillsammans :) Jäklar vad Emil har växt sen jag såg honom förra gången. Nästa gång är det han som välter Rune.

 2. Katarina says:

  Ja, vilka charmtroll. Kul att dom tycket allt är så spännande! Inget gnäll eller sura miner på dom killarna.

 3. Ella says:

  Hej Kompis! Det var länge sen… Hoppas vi kan ses i nästa vecka och lära varandra lite bus. Saknar er! Kram Ella (mamma hälsar oxå!)

 4. Katarina says:

  Hej EllaBella! Ja, det var eeeeevigheter sen. Vi saknar er också, vi hittar på nått snart, det tycker både jag och mamma! Kram från Emil
  PS. Jag har lärt mig att klappa mina händer och så har jag gjort nr 2 i min potta… DS.

 5. Karin says:

  Det ÄR verkligen ett heltidsjobb att vara föräldraledig. Ni verkar ha haft ett bra träningspass ändå, kul att träffa andra tränande föräldrar :)

 6. Katarina says:

  Ja, det är 7-19 som gäller( vissa nätter är det jour 24 h). 7 dagar i veckan. Men nu börjar vi få det att flyta fint. Kasper och jag hjälps åt så vi kan träna det vi gärna vill, men ändå hinna umgås, laga mat och sköta vardagsbestyren. Men man kan inte köra sig helt slut längre på passen eftersom man sen ska orka leka med Emil :)

Leave a Reply