Fula knep emottages tacksamt!

On April 30, 2008, in Generelt, by Katarina

IMG_0355 

Det börjar dra ihop sig mot vårens drabbning. David mot Goliat. David (jag) råder brist på fler knep hur jag ska lyckas vinna över Goliat (Kasper).

Jag behöver råd och inte såna som “träna mer”, då tror jag både mormor och Kasper exploderar. Nej, jag behöver fräcka, hänsynslösa och totalt skrupelfria råd.

Det vi talar om för oinvigda är grenen “Skyltspurt”. Dvs att komma först förbi vissa skyltar runt om i skåne. Alla medel är tillåtna, men självklart får man inte skada någon. Det är “ful” fult.

Tagged with:  

10 Responses to “Fula knep emottages tacksamt!”

 1. Kasper says:

  Jeg kan købes :D

 2. Katarina says:

  Glass i stora lass eller :D

 3. Emma says:

  Smygpunktera hans cykel och häll laxeringsmedel i hans vattenflaska.

 4. Karin says:

  Jag har tyvärr inga knep alls… Men jag håller ju på dig såklart! :-)

 5. Katarina says:

  Emma, laxeringsmedel kan vara knepigt eftersom det är svårt att styra när effekten träder in. Punktera är en bra men svårgenomförd manöver :)

  Karin, tack, jag behöver allt stöd jag kan få!!

 6. Linda says:

  Hej superwoman, tror inte du behöver några knep. Bara se honom djupt in i ögonen så faller han av cykeln!!!!!

 7. Katarina says:

  Linda, jag hade inte en chans att ens försöka idag. Efter 130km kom vi till skylten och jag var för trött att ens tänka tanken på att få ögonkontakt.

 8. Linnéa says:

  Lindas tips verkar bra annars :) Du får väl göra som Lance gjorde på en av tourerna, låtsas verka trött och oengagerad, och sedan när Kasper tror att du gett upp så lägger du på värsta superspurten! Det gäller ju ändå att ligga rätt under tiden, och se till att ha rätt växel i när du ska dra igång!

 9. Katarina says:

  Linnéa, jag har redan förbrukat den där, och det verkar som han inte glömmer i första taget :) Vi hade kört i tokblåst fler mil och jag var så trött så jag var döende trots att jag bara låg på rulle. När vi kom till Gessieskylten så tog jag i för kung och fosterland och fick en liten, lucka och kunde plocka hem en extremt oförtjänt seger…

 10. Linnéa says:

  Haha! Men det där med rättvisa är bara att glömma om man ska bli en vinnare! En seger är en seger, och den som vill segra ska hålla sig så mycket på hjul som det bara går! :)

Leave a Reply