Hoppla hästarna

On May 3, 2008, in Generelt, by Katarina

Simsalabim så förvandlades våran 4:a till en 5:a. Har ni hört talas om “walk in closet”? Vi har numera en “work in closet”. Eftersom vi inte är främmande att ha “kök i hallen” (ett förslag som tvärsågades av en mammakompis sambo) byggde vi om träningsgarderoben till datorrum. Under våren har pappkasse efter pappkasse åkt till klädinsamlingen och plötsligt var mängden kläder i garderoberna överskådlig! Vi har mao en garderob MINDRE till kläder och annat överblivet. För ju fler hål man har att stoppa div saker desto mer samlar man på sig.

Så under helgen har vi färdigställt projektet som legat och mognat ett tag. Kasper har fixat en fin datorbänk och nu är vårt nya “datorrum” klart för invigning. Och det hemskt stökiga datorbordet i matrummet är snart ett minne blot!

Egentligen skulle vi ha cyklat idag också, men mina ben var svårövertalade. Dom ville springa istället. Och det gjorde dom motvilligt i 10 km, sen var det under tvång i ytterligare 4 km. Den sista planerade kilometern den skippade jag idag. Det var helt enkelt inte roligt och jag tänkte bara på att få sluta springa. Jag sysslar inte med sådant längre. Ibland ska man givetvis pressa sig, men när kroppen skriker pga att den inte orkar då är det dags att stanna. Om den skriker för att den är lat så får man använda sig av milt tvång och övertalning!

Kycklingsallad har vi ätit x 2 idag. Vi ska hem till en kompis ikväll och hon undrade om vi var sugna på kycklingsallad:) Årets första korvar har också grillats och dom smakade utmärkt! Härligt- nu är det faktiskt nästan sommar!

Imorgon är det cykling på schemat. Har tre ränder på benen som behöver reduceras till två. Den mitt på vaden som uppstod igår är inte så klädsam. Var ganska förundrade över att solen tog så hårt som den gjorde igår, Kasper var röd som en kräfta. Han var lika röd som jag blev på Mallorca!

Over and out!

Tagged with:  

2 Responses to “Hoppla hästarna”

 1. Karin says:

  Skönt att få lite mer utrymme :-)

  Du har en klok inställning till det här med att “pressa kroppen” tycker jag. Håller fullkomligt med; man ska skilja på latmasken och verklig trötthet.
  Hoppas kvällen blir sköööön! (hälsar hon som också har tre ränder på benen…)

 2. Katarina says:

  Nu börjar jag få fason på ränderna igen :)

  Nä, jag är för gammal för att pressa en trött kropp. Man blir bara skadad och ledsen. När det känns bra så tar jag i, när jag är trött tar jag det lungt och när kroppen inte vill då är det vila!

Leave a Reply