Bleke

On May 7, 2008, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

Bild003

Ja, på träningsfronten råder stiltje. Har varit lite ruggig två dagar och tagit det lungt med löpning och cykling. Konstigt nog är upplevelsen att jag vilat i flera veckor!

Men ladda, ladda. Med lite tur har jag 160 km att se fram emot på fredag! Det beror på väder och vind men ser lovande ut.

Har nog fått ge mig och byta ut min rosa sadel. Den är så oskön. “Du sitter så långt bak på den” har Kasper upplyst mig om, men igår insåg han att samtliga som har samma modell sitter väldigt lång bak. Det går inte att sitta långt fram på den, då dör man av smärta. Sadeln vi talar om är en Fiizik Arione. Så det blir nog att öppna portmonän och slanta upp till en ny. Min gamla sköna Specialized åker ju runt på Kaspers Fokus och Trans Am´en sitter som gjuten på hExan.

Skulle egentligen inte min tävlingsdebut vara gjord? Planen är totalreviderad. I dagsläget ser det ut att bli en superkort triathlon i Skanör. Det är dessutom sista chansen att köra tävlingen ever. Eller som Jona konstaterade när vi diskuterad Ayurveda. “Du tål tävlingsstress dåligt”. Jag tål det inte alls. Tävla sparsamt blir min signatur. Det är verkligen superkul att tävla, när startskottet väl gått och jag har kontroll på mig själv och mina medtävlande. Men innan… Nä, fy.

När jag tänker mig om så tror jag faktiskt att jag kan använda min mördarsadel. På MTB:n. Man sitter inte som en padda i skogen och matar. Inte jag iallafall. För mig är träning i skogen väldigt mycket mer dynamisk än landsvägsträningen.

Tagged with:  

6 Responses to “Bleke”

 1. Det är alltså sista året dom kör skanör triathlon i år? Har hört ryktas om det men ville inte riktigt tro på det. Det är vår årliga släkttradition, eller släktfejd kanske man ska säga… gillar loppet även om jag hatar simningen!

 2. Katarina says:

  Ja, sist jag tittade på tävlingssidan så stod det att det var sista gången tävlingen hölls i “nuvarande form”. Så förhoppningsvis kommer det en uppföljare. Duathlon SM kommer hållas i Malmö till hösten. Då slipper du simma :)

 3. Therese says:

  Skönt att höra att det finns fler som gillar att träna en massa och utmana men inte tävla. Kan bara hålla med dig att det är när kontrollen infinner sig som det känns ok. Mest gott är det ju efteråt när det gått bra. Det är ju enbart därför man plågar sig att tävla för att få den riktigt sköna känslan av tillfredsställelse. Om man är nöjd vill säga. ;) Försöker intala mig att det är kul och att ha kul, då är det lite lättare.

  Kör hårt, njut å ha skoj!
  Therese

 4. Katarina says:

  Tack Therese! Idag när jag sprang mina 2000-igar så slog det mig att jag faktiskt sprungit så snabbt som du gjorde i lervällingen. Det var i 2 km 2004, inte en backe :) Min snabbaste 2000-ing ever på 8 minuter blankt. Har gnistrat till nån gång med en 1000-ing på 3.47 det var säkert också 2004… Men som sagt det är sällan det blixtrar och har inte hänt sen dess :) Men jag ger mig icke, och som min tränare säger “du har farten i dig”.
  Jag är GRYMT imponerad och inspireras av din fart!

 5. Karin says:

  Jo, det där med tävlingsnerver känner jag igen. Fast jag kan inte låta bli att tävla ändå… ;)
  Inser av inlägget ovan att du är tillbaks i träningsgängorna, skönt att du inte blev sjuk!

 6. Katarina says:

  Nä, peppar , peppar jag verkar klara mig. Nått skumt är det, jag hade lite svårt att få luft under löpningen igår trots att det inte gick snabbare än förra veckan. Men en mindre bra vecka kan man väl kosta på sig nu när det flytit på så bra :)

Leave a Reply