Kalldusch

On May 9, 2008, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

Ja, det är vad jag ser fram emot när jag kommer fram ikväll. Renovering av badrum pågår och vi har ingen dusch. Men Kasper har lovat att spola mig med trädgårdsslangen. Det kommer att behövas eftersom solen lyser från en blå himmel och jag kommer vara en salt sill efter åtskilliga timmar i sadeln!

Nu tar vi semester från allt vad datorer heter och städar järnet hela helgen! Det blir nog lite träning också. Mitt drömscenario är att mina ben nu är så starka att jag orkar ett kuperat långpass imorgon kväll.

Trevlig helg önskar vi från “Soliga södern”

Tagged with:  

5 Responses to “Kalldusch”

 1. Ha det så härligt på cykeln och hoppas solen hunnit värma upp vattnet i trädgårdsslangen åtminstone lite när du kommer fram :)

 2. Katarina says:

  Anna, vad du är klok :) Ja, förhoppningsvis har någon snäll själ dragit upp den ur källaren och lagt den i solen!

 3. Karin says:

  Det låter sååå härligt och jag hoppas det blir minst lika härligt som det låter :-)
  Kör hårt, tjejen!

 4. Fredrik says:

  Ha en trevlig helg och hoppas att träningen blir härlig!

 5. Linda says:

  Låter underbart med träning. Själva målar vi hus och brottas med granrötter. Trädgården skall bli fin till 17 maj. Hurra hurra!!!

Leave a Reply