Trollen äter bara blåbär och MagnumIs

On May 18, 2008, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

Det blir inte mer spännande än så här för tillfället. Just nu flyter livet på likt en lugn flod. Det kommer forsar längre fram, men där är vi inte än. Helgen har spenderats på landet, i skogen, under trädkronorna och på grusvägar i Trollens värld. Vi har druckit trollvatten utan klorsmak och lärt oss att troll äter bara blåbär och Magnumglass. Emil har tränat sina ben med sin gåvagn på gräsmattan och vi har tränat våra över stock och sten på cykel och med löpskor. Jag travade iväg själv 16 km på fredag morgon och sprang på en yrvaken räv som satt och solade sig. Den skuttade iväg med yvig svans. Innan dess observerade jag ett fasligt tjatter i ett stengärde, det var fru mink med valpar som myllrade runt bland stenarna. På dom här rundorna möter man fler fä än folk. Vid middagsbordet sa Moffa att han sett en älg och en flock med vildsvin.

På lördagen var det jag som var det lilla vildsvinet som lufsade efter Kasper som skuttade iväg efter 50 km cykling i kuperad terräng. När var jag så trött sist? Det enda som fick mig runt var tanken på att när vi äntligen var hemma igen så fick jag lägga mig på gräsmattan. Att 8 km kan vara en sån evighet? Men med 2 km kvar så piggnade benen till och jag kom både hem och in i duschen utan att passera coma på gräsmattan.

Nu ny vecka och vi är åter i stan. Utan rävar, men med vår lilla Trollunge sött snusande i sin säng. Men ge honom för guds skull inte glass. Då skriker han högt och ljudligt efter mer:)

 

 

 

Tagged with:  

3 Responses to “Trollen äter bara blåbär och MagnumIs”

  1. Å vad härligt det låter. Förutom älgen, han verkar läskig :)

  2. Karin says:

    Vilken härlig helg :-) Låter precis lagom lugnt och skönt, med en hel del träning och mycket vila.

  3. Katarina says:

    Anna, jag är mer rädd för grisarna, dom kanske tror jag är en smaskig tryffel…

    Karin, ja, hjälp vilket lyxliv vi lever på landet! Lagad mat, barnpassning, fika i lång banor. Man hinner verkligen ladda batterierna!

Leave a Reply