“Nu skickar jag cykeln på semester”

On May 28, 2008, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

Det var Kaspers kommentar efter träning med CK Ringen igår. Efter vad han berättat så förstår jag inte längre vad träningen går ut på? Slentrianmässiga pass och ingen struktur. Nä, skärpning Mr Bengtsson. Hinner du inte får du delegra!

Bild AFOTO

Men det ligger mer bakom hans uttalande än bara detta. Jag har tryckt ett 19 dagars löpprogram i ansiktet på honom flertalet gånger och trägen vinner. Tack för det Bengtsson! Nu kör vi så det ryker mot sub 40 och sub 45 på milen.

För min egen del är jag lite tveksam om jag kommer klara tiderna på intervallerna. Man kan väl säga att jag redan nu bestämt mig för att jag inte ska klara 45 eller under. Men jag kan förlika mig med att i vilket fall så blir min tid bättre än 48.36.

Mitt program är ganska likt men med ”snällare” km tider. Jag får springa 5 km på 22.30, 2000 på 8.50 och 1000m på 4.10-20. Han har styrkan för att klara det. Jag har tekniken, men saknar styrkan.

Idag är det dag 2. Liten bit tårta. Men imorgon ska agnarna skiljas från vetet. Jag tvivlar, och det är väl mitt största problem. För just genom tvivlet har jag redan begränsat mig. Farten finns där, men kanske är det för tidigt att plockar fram den. Har sprungit 2 km på 8 minuter. Men 4.25 imorgon?

Den 15:e är det tillbaka till vanliga träningen igen med både cykel och löp. Fördelen med cyklingen är att den underhålls av löpträning. Så jag är inte det minsta orolig för att jag tappar nått där. Som extra grädde på jordgubbarna ska jag simma under de här veckorna. Bara för att. Det ska inte in någonstans i någon träningsdagbok eller planering. Det ska komma från hjärtat, suget ner i vattnet!

Om gårdagen kan jag bara säga 70 minuter slätlöpning. Rätt och slätt. Med pulsklocka. Till min stora glädje får jag en sprillans ny Garmin FR 305. Tack för det. Och tack Rolsted Cykler på Frederiksberg som hjälpt mig! Och tack för att det satt ett par R-sys på Fokusen. Kasper kastade dem efter mig. (ok, lite mellanskillnad blev det:)

 

Tagged with:  

2 Responses to ““Nu skickar jag cykeln på semester””

  1. Karin says:

    You can do it! Jag vet att du kan det! Ser fram emot att läsa om träningsprogrammets effekter på din blogg :-)

  2. Katarina says:

    Ska pränta in det i min hjärna att du tror jag kan :)
    Ska uppdatera hur det fortlöper!

Leave a Reply