Vilken värmebölja!

On June 2, 2008, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

Bild007 
Det är hett här i Skåne. Emil invigde sin pool i helgen och jag fick värmeslag efter ett löppass mitt på dagen. Blev övertalad att vänta med löpningen till efter frukost. Vid 11.30 gav vi oss iväg. Solen stekte och vi grillades hårt på grusvägarna. Låg som en död sill på terassen hela eftermiddagen. Till nån kom på den briljanta idén att öppna en Baginbox. Det blev tömd innan kvällen var över och då hade jag lyckats kalla min mamma för fläskkorv och jaga runt med Emils vattenkanna. En plump i protokollet får man ha ibland, men det gynnade knappast min löpform. Tvingade mig runt gårdagens löppass som endast innebar “30 min easy run”. Tur för mig. Egentligen tycker jag inte man ska träna “dagen efter”. Men igår gjorde jag det iallafall. För att försäkra mig om att jag inte festar loss på ett tag. Det händer inte så ofta som tur är.

Måste kanske förtydliga det där med att jag sa “fläskkorv” till min egen mor. Vi drog ner en gunghäst från vinden. Sitsen har en metallram runt. Tyckte lite kaxigt att “där kunde nog jag komma ner”. Det gick inte. Men innan kvällen var över kom min mamma ner i den. Detta blev jag väldigt upprörd över, och så sa jag att hon var mer som en “fläskkorv som man kunde pressa ner”… Rött kort. Väldigt rött kort på det uttalandet.

Imorgon är det dags för 6 x 1km i 4.10-4.20 fart. Tänkte damma av dem under träden i Pildammsparken. Antagligen kommer man känns sig som en sköldpadda. Skogen kommer krylla av snabbfotade celebriteter eftersom MAI galan  är imorgon.

 

Tagged with:  

6 Responses to “Vilken värmebölja!”

 1. Anders L says:

  Vilken soft bild! Exakt så kände jag mig också igår, ville bara ligga och dröna…

  Halvkul med snabba intervaller i dag?

 2. Katarina says:

  Ja Emil kan det där med att softa :)

  Nej, det känns lite varmt faktiskt… Blir bättre imorgon när man kan löka runt på Sibbarp!

 3. Lisbeth says:

  Härlig bild! Filippa kör precis samma sovstil!
  Hälsningar från Lisbeth som numera har en dotter som inte sitter kvar på den plats man lämnade henne! Superkul!!

 4. Emma says:

  hahaha! Vilken skön bild, att han bara har en strumpa på bilden är verkligen pricken över i:et!

 5. Katarina says:

  Lisbeth, vad roligt att hon har börjat förflytta sig!! Ju mer dom rör sig, destor roligare tycker jag att det blir. Snart kan man spela fotboll och slå kullerbyttor:)

  Emma, vi var bara tvungna att ta bilden, den är så skön!!!

 6. Ronya says:

  Haha, gud vilken härlig bild på Emil!! Hur skönt som helst!

Leave a Reply