Det har lunkat på med löpträningen. 5 dagar kvar till Malmö 10 k och nyckelpassen är avklarade, avbockade och godkända. Gårdagens 5 km i tävlingsfart dvs 4.30 min/km gick protokollsenligt trots att jag sprang på dålig, kuperad grusväg. Det var den enda raksträcka inom rimlig radie som gick att frambringa. Så farten finns och jag kan så här långt säga att vill man ha ett enkelt program inför en miltävling så funkar detta utmärkt.

Benen tickar på i perfekt fart men rörelseapparaten håller inte riktigt för farten än, och det handlar inte om träningsvärk, tyvärr. Idag uteslöt jag 60 minuter lung löpning och vi drog iväg bland blåbärsriset på MTB istället. Hittade några grymma stigar i Kullaskogen och jag fick återigen nöjet att köra från Kasper. Nerför. Det nöjet är givetvis snart slut, eftersom han tuffat till sig rejält och det idag var JAG som klev av vissa spångar. Vi åkte också genom det obligatoriska nässelbuskaget, som hör sommaren till, och för ordingens skull fanns där inslag av björnbär. Fick lära mig hur man undgår att bli bränd- man håller andan…

Eftersom vi mest är på resande fot och fortsätter med det även kommande vecka så kanske det blir klent med uppdateringar innan den 14:e. Sen går jag förhoppningsvis in i en ny skön träningsperiod som innebär mer volym. Fart är kul, men det bygger på att grunden finns. Min grund är inte helt klar det är uppenbart.

Tagged with:  

4 Responses to “Rätt nyckel- det är dörren det är fel på!!”

 1. Det är inte konstigt att “dörren” ligger lite efter, efter graviditet och förlossning, snarare helt normalt. Strax har du även dörren med dig och då blir du farlig som tusan! Tyvärr springer jag inte på lördag, hade varit kul (ehh, not!) att se dig blåsa förbi :)

 2. Katarina says:

  Nä, det är ett par av de där bräderna som håller ihop hela “dörren” som absolut behöver förstärkas. Sen håller förhoppningsvis dörreländet för omild behandling igen. Håll en tumme för svalt väder på lördag och att “dörren” håller både till start och in i mål!

 3. Karin says:

  Tack för senast, superkul att träffa dig! Önskar bara att vi hade haft mer tid, den bara rusade iväg ju!(skulle ha skrivit det mycket tidigare, men veckan har varit kaotisk…)
  Har hållt alla tummar jag kunnat för dig idag, hoppas att det gick bra!

 4. Katarina says:

  Tack själv Karin! Ja, tiden gick alldeles för fort. Men så brukar det ju vara när man har trevligt. Dina tummar gjorde susen, kolla Funbeat om du är nyfiken, annars kommer det lite tävlingsberättelse här så småningom efter räkor och fotboll!

Leave a Reply