Halvmaran from Hell

On June 23, 2008, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

Löpning 2008-06-22, Höjd - Tid 
Det var ett tag sen jag sprang långpass. Fokus har legat på den lite nättare distansen 10 km, fart och kvalité varit förhållandevis hög. Nu flyttar jag fokus mot den lite lägre distansen halvmarathon och passen får återigen bli längre.

Längsta passet hittills i år har varit blygsamma 19km på platt mark. Igår klämde jag till med 21 km i terrängen. Dessutom regnade det så förhållandena var blöta, hala och “svampiga”. Två varv på “gröna slingan” som efter min modifikation mäter 8 km och ett avslutande varv på “lila slingan” som mäter 5 km.

Korta, relativt branta stigningar gör att man aldrig får vila och inte får någon rytm. Jobbigt hela vägen, men samtidigt aldrig tråkigt eftersom man tvingas jobba sig genom hela passet. På de två första varven tvingas man krypa under två taggtrådsstängsel. Färskt kobajs från okända kor får mig alltid att länga lite extra på stegen…

Idag grym träningvärk i låren.
Det var länge sen jag hade efter ett löppass…

 

Tagged with:  

3 Responses to “Halvmaran from Hell”

  1. Typiskt skojigt pass. Blir allt lite avis :)

  2. Karin says:

    Vilket pass! Vad härligt, taggtråd och kobajs till trots :-) Och visst är det skönt att få träningsvärk efter ett löppass, det händer ju så sällan numera…

  3. Katarina says:

    Anna, jag kommer vara avis när ni far runt i Skäralid…

    Karin, ja det var grymt gott med ett grispass. Nu har jag bättrat på träningvärken lite extra efter måndagens löpteknikpass också :)

Leave a Reply