Emils sista dag som baby

On July 5, 2008, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

 IMG_0751 Alldeles ny…

Imorgon fyller han 1 år den lilla rackaren!

Vilket år han givit oss.

Allt blev mycket värre och mycket bättre än vi någonsin kunde tänka oss. Att bli förälder är inget man kan läsa sig till, möjligen förbereda sig en smula, men det är livets hårda skola som gäller.

Men det är fantastiskt att vakna av ett litet barn som pratar i sin säng varje morgon. Visst, ibland skulle det vara skönt att få sovmorgon, men man får helt enkelt lägga sig tidigare på kvällen så blir det inte jobbigt. Och Emil är inte jobbig på något sätt, han är energisk som barn i 1-års åldern är. Det är on och off. Full rulle eller sömn som gäller.

IMG_3640 Provar mammas simglasögon

DSC00079 Kör bil på lekplatsen

 

Tagged with:  

9 Responses to “Emils sista dag som baby”

 1. Ronya says:

  Grattis till Emil på ettårsdagen! Hoppas ni får en fantasktisk dag! KRAM

 2. Linda says:

  Har han beställt en speciell tårta? Tycker att barnas födelsedagar är helt speciella för mig som mamma. Stort grattis till Er föräldrar ni har haft privilegiet att få möta er lille Emil och spenderat det första året tillsammans med honom. Man växer väldigt mycket som person när man får barn. Härligt att se att ni åstakommit så mycket annat också detta året.
  Kram på er och glöm inte att ta en tur i memory lane och minnas dagen Emil föddes

 3. Marina says:

  Ett stort G R A T T I S till er söta pojke på 1-års dagen önskar familjen W i Sundsvall!! Hoppas dagen blir underbar!

 4. Ett stort grattis till Emil. Hoppas han får god tårta och massor med presenter. En racer kanske?

 5. Emma says:

  Massor med grattispussar till dig Emil på ettårsdagen! Hoppas du får en underbar dag trots vädret. Tårta är ju gott, men ät inte för mycket bara! Snart är jag oxå med i ettårsklubben / Meja

 6. Katarina says:

  TACK! Emil hälsar så mycket. Han har fått massa paket som spelar och låter och snart är det dags för tårta :)

  Och ja, vi ska göra en tur i memory lane!

  KRAM till er alla!

 7. Anders L says:

  Grattis Emil! Hoppas du haft det kul på födelsedagen!

 8. Katarina says:

  Tack ska ni ha grabbar! Emil hade en toppendag :)

Leave a Reply