V som i Victory!

On July 9, 2008, in Generelt, by Katarina

IMG_3781 IMG_3777 IMG_3782

Kommer ni ihåg den? Serien V. Ödleserien. En sommar trollband den oss små barn och vi förfasades över dessa ödlor som invaderat jorden. Och så åt vi jordnötsringar. Därför förknippar jag serien med jordnötsringar.

Det här kommer att handla om förvandling. Om puppan, som blir larv för att transformeras till en vacker fjäril. Vi pratar om mitt löpsteg. Från katastrof till hanterbart till det närmaste neutralt.

Jag skulle bara ha skosnören, men jag vill prova ett par Zoot. Bara för att känna på känslan. Upp på löpbandet. Klar godkänt, det fanns inget att anmärka på, steget var neutralt. Jag såg det med egna ögon. Kanske är det träningen, kiropraktorn eller faktum att cirkeln är sluten.

Hur skulle jag kunna gå hem tomhänt?

Gissa själva.

Vill du ha likadana så finns de för utprovning hos Multisportbase på V. Stallmästaregatan i Slottstaden. Servicen och intresset är oklanderligt, så gör ett besök oavsett om det är våtdräkt, racebelt eller ett par nya snabba du ska ha! Under v 29-30 är det dock semesterstängt.

Ett annat tips är att lyssna på Kajsa Bergqvist. Hon beskriver känslan att lyckas. Om det är VM eller att springa milen under 50 spelar ingen roll. Tack till Anders som tipsade. Han tävlar i Sövde i helgen.

Tagged with:  

4 Responses to “V som i Victory!”

 1. Anders says:

  Wow vilka snygga skor, 5 min/km på långpassen blir en barnlek nu ju :-)

  Vi får se hur det blir med Sövde, vaden bråkar mer o mer. Jag sk adit iaf så jag åtminstone får ett bra simpass.

 2. Å vad kul med nya snabbeskor. Och kul att du hittat löpsteget igen!
  Nu ska jag krypa till kojs och lyssna på Kajsa. Godnatt!

 3. Linda says:

  Tjena bruden. Har du haft ont i bäckenet sedan födseln med all träning och så. Fick plötsligt så ont efter löpturen idag…. Går det an 2,5 år efter förlossning. Kan knappt gå. Hm,

 4. Katarina says:

  Anders, efter de senaste dagarnas springande i backar är jag långsammare än nogonsinn!!

  Anna, hoppas du gillade Kajsa :)

  Linda, japp, jag har mer eller mindre alltid känning av foglossningen när jag springer. Mest efter jag sprungit på ojämt underlag. Om du börjat springa mer kan det vara det du känner av. Hoppas verkligen det går över!

Leave a Reply