Loppet är långt

On July 18, 2008, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

IMG_3942  

64 dagar till nästa halvmara.
302 dagar till Göteborgsvarvet.
358 dagar till TransAlp.

Här sitter jag med snor i näsan och har det bra. Befriande att inte känna sig stressad av ett oplanerat träningsavbrott. Loppet är långt.

Skanör kommer som en liten bonus på vägen. Målsättningen är safe and säker. Jag ska kvittera ut min Jubileums T-shirt. Med andra ord behöver jag bara gå i mål! Om ens det, man kanske får den redan när man hämtar ut sitt startkit?

Har fiskat lite efter ett par tri skor. Vi får se om jag får napp. Annars blir det lugna fina byten med balja och handduk. Trippa iväg på höga klackar och inte halka på asfalten. Samma procedur efter cyklingen. Inga fina balettkonster med båda benen på samma sida ramen. En lätt touch på bromsen och springa ljudlöst in mot växling.

Nu loggar jag och Emil ut ett tag. En vecka, kanske två. Kasper får sköta ev uppdateringar eftersom han blir kvar på hemmaplan. Jag ska fundera över cykelval. Mitt hjärta säger att jag ska gå på vikt. En hardtail blir lättare att trampa uppför i alperna. 80% av tiden kommer spenderas trampande uppför. 10% kommer vara full koncentration nerför. Då har jag ändå inte tid att tänka annat än “här och nu” och ”vad finns framför mitt hjul?”´

För er som är hemma. Glöm inte Ringenloppet på lördag ute i Hököpinge. GP på söndag.
Och för er som vill känna riktigt syra och kanske lägga en pizza vid Brofästet är “Ondsdagsspurten” med Team Solde given.

Vi ses i Skanör, om inte förr gott folk!

Tagged with:  

5 Responses to “Loppet är långt”

 1. Kasper says:

  Er det på luftkastellet de sælger pizza ?

 2. Katarina says:

  Ja, det finns tydligen nån ny sort där som heter “Kasper special”. Extra allt.

 3. Karin says:

  Vilken utmaning du har framför dig! Gissa vem som kommer att följa din väg med spänning och glada tillrop… ;-)
  Ha en riktigt skön tillvaro med familjen & kör så det ryker när du har möjligheten! Semesterkramar!

 4. Usch påminn mig inte om skanör. Jag får ågren när jag tänker på hur kallt det måste vara…. Ha det så gott och lycka till med cykelvalet!

 5. Katarina says:

  Karin, I need you all the way!! Bamse semester- och flyttkram till dig :)

  Anna, ja fyi vad det är rälit med simningen. Vi kanske ska skåla i Rosa Champagne eller nått i målfållan bara för att fira att vi faktiskt SIMMADE.
  Tack det samma, ha en fortsatt trevlig semester du me!

Leave a Reply