Augusti- tid för reflektion eller vad?

On August 6, 2008, in Generelt, by Katarina

Efter Malmö 10k tog jag ett litet brejk i löpträningen. Den upphörde inte men tyglarna blev lite lösare. Fart och fokus blev automatiskt sämre. Tanken var att köra en ny cykel med underhåll och fartträning inför Eko 1/2 marathon i september. Nu är löpsuget nere på noll och det känns oerhört segt att ta ny fart igen. Har varit tränande och frisk från Mars (förutom ett kort uppehåll för sjukdom i juli). Kanske tar detta ut sin rätt.

Jag och Kasper har pratat om vad vi behöver göra inför vintern. Något vi båda känner skulle underlätta och frigöra tid och energi är att lägga ut träningsplaneringen på “entreprenad”. Dels vill vi göra ett utgångstest för att se var vi befinner oss idag och ha något att jämföra med under vintern. Det kommer inte finnas så mycket tid att träna under vintern, därför blir det ännu viktigare VAD vi gör när vi väl tränar. Inga skräppass… Historien skvallrar dessutom om att jag inte klarar speciellt hård träning, då blir jag garanterat sjuk. Vata innebär att jag är snabb och lätt men inte speciellt slagtålig… Sköter jag grundträningen rätt så kommer fart och form snabbt när det närmar sig tävling.

Vi har kommit så långt i cykelval inför TransAlp att vi bestämt att det blir cyklar från Focus. Vilka modeller det blir håller vi hemligt ett litet tag till. Men det blir lätt, så mycket kan vi avslöja!

Jag kommer sälja min CyclePro. Den har några år på nacken och har V-broms. Men den är förberedd för skivboms. Sparsamt körd eftersom jag gick över till landsväg när jag köpt den. Säljes till högstbjudande/bäst behövande.

IMG_4088 IMG_4090 IMG_4093 IMG_4091

Tagged with:  

Leave a Reply