Det var väl onödigt…

On August 11, 2008, in Generelt, by Katarina

IMG_0591 

Har dränkt mina Ipod lurar i svett. Klantigt.
Plötsligt känner jag hur den ena luren börjar simma runt i öronmusslan och så försvinner ljudet. Slurp.
Jaha, ska man behöva ha vattentäta lurar när man kör på trainer eller?

Förresten, kan någon se vad som är fel med bilden?

Något som är desto mer nödvändigt är att jag inte ätit godis på snart 14 dagar. Otroligt. Rekord. Insåg att jag måste ta mitt vuxenansvar någon gång. Det kommer bli besvärligt för Kasper annars när både hans fru och barn ligger vid lösgodiset och skriker…

Jag vill ha bragdguldet eller Jerringpriset. Jag förtjänar det…

Tagged with:  

9 Responses to “Det var väl onödigt…”

 1. HIttar inget fel med bilden…. och nu är jag hur nyfiken som helst!!!

 2. Katarina says:

  Det är egentligen inget FEL på bilden, den är bara inaktuell :)

 3. MarathonMia says:

  *fniss* Jag trodde det var lurarna det var fel på :-) Själv kör jag med billiga lurar med båga baktill så de sitter bra när jag skumpar, förlåt springer, det går åt 1-2 par per säsong…billiga men med extra kuddar (som samlar upp svetten).

 4. Katarina says:

  Kolla DollyParton… Jag är gravid på bilden för bövelen :) Och det har jag inte varit på 13 månader. Men det var den enda trainerbild jag hade! Shit, det var inte alltid lika bekvämt att sitta där utan att vara ledad på mitten…

 5. Anders says:

  Är det bara en poseringsbild isåfall? För jag har aldrig sett nån (än mindre en gravid) cykla trainer med fönstrena stängda…

 6. Katarina says:

  Balkongdörren är inte med i bild :)

 7. Karin says:

  Du lyckades lura ett tränat barnmorskeöga där :D För övrigt är det ett elände när hörlurarna lägger av… Borde uppfinnas svettsäkra hörlurar snarast :)
  Starkt jobbat att stå emot godissuget. Klart du förtjänar pris för det!

 8. Per Wirén says:

  Hei Katta
  Tror att jag har funnit ett par lurar till dig som jag vet tål en del vätska (har badat med dom vid ett tillfälle). Sennheiser PMX 70 – se link =(http://www.sennheiser.com/india/icm_eng.nsf/root/press_releases_sport_headphones) Mycket bra ljud å bra passform. Föredrar själv lurar med “neckband” då jag aldrig funnit ett par vanliga som inte “ploppar” ur mina öron efter första steget. Kram på dig Katta, det var ett tag sedan. Titta gärna inn om ni har vägarna förbi, du har väl fått adressen av Linda.

 9. Katarina says:

  Karin, kolla, Per har hittat ett par lurar till oss :)

  Per, tack för att du tänkte på mig! Det verkar vara kalas med “neckband” för precis som du skrev så ploppar dom ju ut även när jag sitter still och dränker dem inomhus på trainern.

  Nästa höst när lilleman kan transportera sig upprätt så kommer vi iallafall och plockar blåbär. Om inte förr!
  Kram

Leave a Reply