Inställt pga älgjakt…

On August 13, 2008, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

algtjur 

Otroligt, SM i Marathon ställs in pga problem med markägare och jaktlag. Åsarna IK stod som arrangör för årets SM och nu ställs mästerskapet helt sonika in. Gubbarna ska nämligen jaga älg… Grattis förra årets vinnare som får vara bäst i sverige ett år till. Helt gratis.

SCF gör sig onekligen förtjänt av en dumstrut för detta. Vilket hån mot dem som laddat en hel säsong…

Henrik Öijer tar det hela med lugn och föreslår ett par alternativ.

Någon annan kallar Åsarna för MÅsarna, den var klockren!

Ja, för vår del innebär det ingenting eftersom vi siktade på 2009 då vi är superkompenserade efter TransAlp!!

Tagged with:  

5 Responses to “Inställt pga älgjakt…”

 1. Karin says:

  Inställt pga älgjakt?! Av alla ursäkter var väl denna den sämsta… :-D

 2. Katarina says:

  Ja, visst är det pinsamt…

 3. MarathonMia says:

  Det är bara i Sverige sånt här händer! De flesta rycker på axlarna och säger Jaha, någon blir flyförbannad och ska starta ett parti…

 4. Anders says:

  Känns ju inte som världens svåraste sport att flytta nån ananstans… Värre med curling, fast de drabbas ju i mindre utsträckning av älgjakt :)

 5. Katarina says:

  Mia, tänk om dom ställde in Sthlm Marathon pga igelkottarnas parningstid, vilket parti skulle du tillhöra då ;)

  Du Anders, säg nu inte för mycket, tänk om det finns terrängcurling i nån avlägsen krok? Nu blir dom kanske ännu mer ledsna över sin redan hånade sport :) Nä, ärligt så finns det redan bra etablerade alternativ. Vi får väl se om det där samtalen Jens Westergren ringt kan leda någon vart.

Leave a Reply