Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

Bild003 Nä vi ska INTE åka rulle på den traktorn, kom nu!!

Vilket Järngäng vi blev idag! Rester ur forntidsgruppen är på besök och vi återupplevde känslan av att ligga som slipsar på ett band. Ni känner igen känslan va? När framförvarande kör så hårt att det enda man kan fokusera på är att inte släppa hjulet. Om och om igen repeterar man ”inte släppa hjul” för att blockera impulserna från benen att nå hjärnbarken. Och ingen släppte banne mig. Kasper konstaterade att redan efter två veckor har trainerarbetet givit resultat. Själv upplever jag att rundtrampet blivit effektivare, kadensen ökat och att jag arbetar bättre vid hög puls än tidigare eftersom även huvudet blivit bättre att hantera obehaget. Totalt hamnade vi någonstans kring 110km. Fyra timmar hade jag bestämt, vi nådde kanske inte riktigt målet men det var bra tryck genom hela passet, inga stopp och vi avslutade med två hårda varv ute vid Skabersjöby. Första varvet hårt rakt igenom, andra varvet var det hårt i alla backar. Kasper tog tre av fyra utmanade skyltspurter. Den sista tog, hör och häpnad, JAG utan fusk ska tilläggas. På den eminenta utväxlingen 39-11… Jäklar vad det rasslade, men jag lyckades inte få upp kedjan på stora kakan och när jag insåg att jag skulle ta MALMÖspurten så bara körde jag… Näven i skyn, vilken seger, vilken avslutning.

Nu är jag redo för nästa helg.
Jag kommer orka, men inte vinna.
Men det är OK. Jag ska köra vad jag har utan att spränga mig i backarna.
Möjligtvis ska jag ligga på gränsen i början eftersom det korkar till
sig om man inte är snabb i starten och ligger högt upp i täten.

Grymt bra jobbat idag Sasha! Vi öste på bra de första två timmarna och sen gjorde jag ju en fuling  och började trissa i Minnesberg. Kasper skällde på mig och sa att jag var okamratlig, men han är ju en lika dålig kålsupare som hakar på!!!

Bild004 Grymt tryck i benen när jag kört slut på Kasper, min alldeles egna hjälpryttare:)

Tagged with:  

3 Responses to “Skyltspurt i 39-11 “du lät som en cyklande verktygslåda…””

 1. Wow, vad härligt det låter med riktigt tryck i pedalerna. Blev jättesugen på att cykla, har inte blivit något sedan skanör. Får nog ta tag i det i morgon :)

 2. Linda says:

  Tjena,
  Du kunde satsa på olympiska spelen du med din vilja av stål. Helt övertygad om att dina cykellopp i framtiden kommer att ge plats på pallen.
  Kram på dig

 3. Katarina says:

  Anna, cykla mera med din fossing :)

  Linda, haha, det behövs mer än bara vilja av stål för att ta sig till OS. Men tack för att du tror på mig! Kram sötnos.

Leave a Reply