Åter på en.

On September 2, 2008, in Generelt, by Katarina

Förra veckan var det Kasper som hade en komplett MTB. Men det blev ett hål, stort som en femkrona mitt på “skråröret”. Så den ramen är reklamerad och på torsdag ska det byggas en ny cykel till Kasper. Men igår “hittade” vi min cykel. En scott scale ltd. Ingen SID gaffel, men en Reba world cup med black box. CrossMax hjul. Förvisso begagnad, men ingen av oss vill köra runt på cyklar som innebär personlig konkurs vid eventuell krash. Det kan nämligen svida lika mycket i plånboken som i skrubbsåren…

Håll till godo, en sneakpeak.

IMG_4289 IMG_4287  IMG_4298 IMG_4285

Tyvärr kan jag inte testa den än på ett par veckor, armen har fått stränga förmaningar att hålla sig stilla. På min fråga hur mycket smärta som var OK att provocera sa läkaren distinkt “ingen smärta”. Sen fick jag kortison lokalt i senan och en bättre skena. Återbesök om tre veckor och då hoppas jag att smärtan är borta och rörligheten tillbaka.

Nåväl, det är september och jag har valt att förklara säsongen 2008 för avslutad. Placeringsmässigt har det varit en bra säsong med en 4:e plats på Malmö 10k, en 4:e plats i Skanör och en 1:a plats på Snapphaneturen. Målet är uppnått, jag är tillbaka på meritnivå. Förvisso har jag ett PB på halvmaran som ska aktiveras men det får vänta till våren och Göteborgsvarvet. Får jag en släng av extrem motivation så brummar vi ner till Skanör i slutet av månaden så jag får rasta av mig lite och träna tävlingsnerverna. Men nu ligger tre månader av grundträning framför mig och en månad med lite tuffare tag innan det är dags att vässa klorna på Gran Canaria i december. Vad som kommer ligga i cykelväskorna har vi inte bestämt. Tips emottages tacksamt och pro och cons för lvg respektive MTB på Gran Canaria.

Men fram till dess vill jag ha träningro och struktur i vår vardag.

“Få är så
organiserade i huvudet som Du!!!!
De orden hamnade i mina händer och bringade ordning i det kaos som råder inom- och runt mig. För när jag tänker mig om så är det så. Jag är organiserad. Och hela vardagskabbalan med träning, förskola, nya rutiner, strukturerad träning, social förpliktelser, veckohandling (and it goes on and on and on…) kommer att gå upp. Men det är upp till oss, till mig, att styra upp den tid som finns till förfogande. 24 h. Lika för oss alla.

Tagged with:  

Leave a Reply