One hundred

On September 24, 2008, in Generelt, by Katarina

Jag är tämligen “fint” kostruerad. Långa ben i förhållande till överkroppen, en bra löparkropp. Tyvärr utrustades jag inte med ett par överdimensionerade lungor, utan de är tämligen små. Men det kan man ju till viss del kompencera för. Men den klena överkroppen behöver stärkas upp!

Hittade inspiration på MarathonMias sida till “Onehundredpushups“. Träningsprogram med mål att klara 100 armhävningar efter 6 veckor. Eftersom jag inte gjort en armhävning sen jag blev gravid blev jag smått överraskad när jag gjorde 15 i inledningstesten. Idag gjorde jag 71 st totalt, fördelat på 14-16-12-12-17. Ska bli spännande hur långt jag hinner på 6 veckor. Gör jag 50 är det en enorm prestation. Hundra kan vara ett drömmål. Visst är det realistiskt, men kanske över lite längre tid.

Hjulen börjar sakta snurra igen efter förkylning efterföljt av en diffus magåkomma. Eller som Kasper lite käckt sa igår “nu har vi varit friska allihop i två dagar!” Man ska glädjas åt det lilla, varje dag!

IMG_4131_redigerad-1

Tagged with:  

5 Responses to “One hundred”

 1. Det där tänkte jag också ta tag i…. Fast jag börjar på måndag :)

 2. Katarina says:

  Måndag blir perfekt, så ska du väl ändå vila benen :)

 3. Anders says:

  Jag och min brorsa skulle kör aett annat 100 armis-program förra året. På inledande maxtestet tog jag ut mig så att jag hade en trasig axel i tre veckor… Är man klen så är man.

 4. Katarina says:

  Men Anders… Jag tror det är kanon för dig med ditt stabilitetstänk!!!

 5. Marina says:

  Vilken gladskit! Otroligt gullig!

Leave a Reply