Medelmåttans land

On September 29, 2008, in Generelt, by Katarina

IMG_4355
Bilen packad. Mot Genarp.

Jag gjorde det.

 
Efter dagar av febril aktivitet tryckte jag på sänd. Ansökan till bolagsverket är ivägskickad. Affärsidén och affärsplanen finns inte längre bara i mina tankar utan nerskrivna på papper. Jag lämnade medelmåttans land där jag suttit allt för länge med mina idéer och min kraft att faktiskt förändra något både för mig själv men framför allt för mina kunder.

“Tala om för mig vad du behöver så ordnar jag det utan krångel”

Korta beslutsvägar. That´s my way.

Jag tänker inte fixa din toalett när det är stopp, eller vara ett par extra armar när det närmar sig jul. Men jag kommer krypa in och lägga mig under huvudkalotten som en refräng man omöjligt kan bli av med.

Var det någon som blev nyfiken nu? Det gott folk, det är det som kallas marknadsföring.

Sen finns det tråkigheter som MOMS. Som jag har svettats över detta begrepp i helgen. Både min pappa och Kasper har pedagogiskt förklarat vem som ska betala vad och i slutändan bli skyldig staten. Ja, nu har jag nog fattat det hela men klämmer in lite företagsekonomi här under hösten. För jag är ju jag, och jag innebär KONTROLL.

Helgen var hektiskt med födelsedagsbarn och fikor, men i lördags packade vi bilen och åkte ut till Genarp för att testa min nya Scott Scale. Tre år sen jag var där, och ni som ofta vistas ute i skog och mark vet att tre år kan göra mycket med omgivningarna. Rommelstugan var ett minne blott, där ligger nu The Lodge. Flott värre. Men charmigt? Nej, det tycker jag inte. Komersiellt.

Efter div felåkningar lyckades vi allafall komma dit vi skulle och körde både “Mördarbacken” och “Hygget”. Någon landhöjning kan det inte vara tal om för Mördarbacken kändes inte så dödlig som förr. Kanske är det jag som blivit hård, och på toppen hade jag 160 i puls vilket inte är någon nära döden upplevelse.

Efter en extra loop på slutet och mördarbacken nerför så rullade vi mot bilen. Div justeringar måste göras på Scotten. Benjamin som haft den tidigare trampar en del watt mer än mig, men sen är han ju också en av de bästa på MTB i Danmark. Jag anser mig ursäktad.

Tagged with:  

3 Responses to “Medelmåttans land”

 1. Nämen här går det undan. Och jag blir inte så lite nyfiken!!!! Grattis till vad det än är i alla fall :)

 2. sofy says:

  Jag är nyfiken!!!
  har det med cykling att göra? träning? vardag? ahh, håller med Anna. Stort grattis!

 3. Katarina says:

  Ja, det har med träning och hälsa att göra :)
  Det kommer mera om detta efter vart.

  Tack tjejer :)

Leave a Reply