Göttebörjjjj

On October 3, 2008, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

IMG_4361
Nu har det dragit igång på allvar. Är tillbaka på sjukhuset och det tog väl ungefär två dagar innan rätt känslan infann sig och jag var bekväm i den vita kostymen igen. Men en av mina patienter menade att jag kunde sälja livförsäkringar till döda. Och det säger en del om mig som person. Jag är en jäkel på att sälja in saker. Spikmatta eller trygghetslarm. Det spelar ingen roll.

Denna helgen spenderar jag i Göteborg för att delta på Monica Björns utbildning för spinninginstruktörer. Mycket intressant ska det bli och jag hoppas att jag kan slänga in lite bloggningar under helgen.  Helgens viktigaste salva blir Assos byxsalva som får fem cykelsadlar av fem möjliga. Den luktar gott, är vattenlöslig, fräsch och den gör det den ska!

Och jag är första gången på egen turné utan Kasper och Emil…
Min lilla gullunge som är så fantastiskt duktig!!
IMG_4257

Tagged with:  

2 Responses to “Göttebörjjjj”

  1. ÅÅÅh, jag är så nyfiken!!! Vad tyckte du om utbildningen? Berätta berätta berätta :) I morgon får jag förresten veta om jag lyckas trolla bort afron den 21/10!

  2. Anders says:

    Ska du börja sälja byxsalva nu? Jag tar två burkar!

Leave a Reply