Det är svårt.

On October 19, 2008, in Generelt, by Katarina

Bild032
Palma Nova april-09

Motivation.
Finns det i pillerform?

Tredje förkylningen sedan starten på förskolan och jag märker hur det drabbar på alla fronter. Två veckors inskolning för mig blev raskt en vecka eftersom jag först fick ta hand om Emil och sedan blev sjuk själv. Trögt. Kommer bli mästarnas mästarinna på att starta om den här vintern. Frågor som “är det verkligen värt det?” är på besök i min tankevärld. Men jag har levt för många jordsnurr för att gå på finten. För även om jag är däckad och nere för räkning just nu så går tiden och jag blir frisk igen. För över alla andra frågor, i stor fet svart stil står “Var går din gräns?”.  Och jag hoppas att jag aldrig finner svaret.

Kanske är det tack vare alla avbrott som det fortfarande går fortare, längre och bättre för varje år? Lek med tanken att jag fick vara frisk ett helt år, att jag sprängde drömgränsen sub 40 minuter på milen. Vad skulle hända då? Det kommer inte att hända nästa år. Det är fyra och en halv minut dit. Och på något tacksamt sätt är jag glad att jag kanske kan pressa ner tiden mot 43 någonting under 2009. Allt behöver inte hända på en gång. (även om det egentligen går emot mig som person att tänka så)

Oktober månad börjar gå mot sitt slut och jag har använt nästa års planering i jakten på motivationen. I dagsläget finns fyra större event som milstolpar; Gran Canaria i december, Mallorca i april, Göteborgsvarvet i maj och Trans Alp i juli.

Kasper har fått sin träningplan vecka för vecka fram till juli-2009. Jag vill ju mer än bara cykla och det gör det hela en smula mer komplicerat. Några cykelpass måste offras för löpningen. Det hade varit så mycket lättare om jag kunde hålla mig till en gren. Men kom med förslaget om du törs!

Tagged with:  

8 Responses to “Det är svårt.”

 1. Therese says:

  Häng i Katarina! Jag är helt övertygad om att du kommer att klara sub 40 på milen. Det är inte så svårt som det låter för en sådan tjej som dig. Ge dig bara lite löptid och häng i, då kommer det att gå!

  Nyfiken, när ska ni till Gran Canaria?

  Kram,
  T

 2. Man får alla sjukor första halvåret sen är man immun. Så håll tillgodo, du är snart där! Men se till att vara frisk på tisdag för jag ser framemot ett killerpass :)

 3. Therese says:

  Hej igen!
  Blir ni borta en eller två veckor? Vi åker den 27:e… :) Skönt att åka från julen, det gör ni rätt i!

  Håller tummarna för ditt pass på tisdag, kommer att gå kanonbra – det är jag övertygad om. Var dig själv och ha kul!

  :)
  T

 4. linda says:

  Dra ner på träningen och umgås med din son istället så kommer det nog gå bättre.

 5. Kasper says:

  Linda (eller hvad du hedder): Formålet Cykelmygg.se er at give et indblik i, hvad der sker i vores hverdag iht. vores passion for sport. Vi skriver kun det vi ønsker at dele med andre folk,som vi nødvendigvis ikke kender.

  Vores liv ved siden af sporten, herunder den tid vi tilbringer med Emil, hvilket er største delen af tiden, bliver derfor ikke beskrevet på cykelmygg.se.

  Iøvrigt ønsker vi heller ikke at vores søn skal kunne “Googles” til evighed. Det er ikke sikkert han bryder sig om at være refereret på Internettet når han bliver større, bare fordi hans forældre syntes det var sjovt at have en blog.

  Derfor har jeg svært ved at tage din kommentar seriøst, når du ikke kan forholde den til realiteterne.

  /KMI

 6. linda says:

  Ok! Menade inget illa. Halkade bara in här av en slump eftersom jag själv sysslar med cykling. Men menade faktiskt allvar i det jag skrev, att njuter man av att vara med sina barn så mycket som möjligt så brukar det oxå ge resultat i träningen. Lycka till!

 7. Kasper says:

  Det er helt ok, nok derfor at jeg er ved at være i super form :D

 8. sofy says:

  Hej!

  Åh vilket bra inlägg! Även när motivationen tryter verkar du full av motivation och kan föra över den på andra. Sub 40 är en drömgräns även för mig, kanske 2010!? Jag tror på att vara segare än kola, att fortsätta och att ge sig själv chansen är det som leder mot vinst. Planerna för 2009 låter lockande så in i bängen!!! krya på dig!

  Ang skidorna. Vad är det för typ av skidor, 170 fick jag veta, men vad har de “ungefär” för mått? Är de för piståkning eller för puder? eller allround? Jag är klart intresserad av att köpa loss dem!

  Kram

Leave a Reply