Mera virus

On October 27, 2008, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

IMG_4345 
Inne i buren.

Vi fortsätter på temat sjukdom. Emil har hosta och feber. Hostat har han gjort sedan förra förkylningen, men det var en torr historia. I helgen började näsan rinna på honom igen och under natten så gick hostan från torr till icke torr. Och mycket riktigt så hade han feber på morgonen. Kasper berättade om någon studie han läst förra veckan där man med enkla medel fick ner förkylningsfrekvensen på förskolorna. Handsprit (även på barnen), nogrann handtvätt och regelbunden tvätt av de kuddar osv som barnen hade när de sov middag. Där finns både pengar och lidande att spara! Barn blir sjuka det är inget konstigt med det, men de skulle kunna vara betydligt mindre sjuka med enkla medel.

Så vi går hemma och skrotar. När Emil sov middag så körde jag watträning på trainern. Kändes ok trots två veckors träningsuppehåll. Nu är det bara att rulla igång löpningen igen så är jag tillbaka på banan!

Och som min mamma upplyste mig om i helgen “om två månader är julen över”.

Tagged with:  

4 Responses to “Mera virus”

  1. Nämen snart måste ni ändå haft alla förkylningsvirus på denna jord! Hoppas det här är det sista nu!

  2. Katarina says:

    Det är säkert det sista :D

  3. Anders says:

    Mitt envisa virus kom också tillbaka… Har de inget bättre för sig??

  4. Katarina says:

    Trösta dig med att ni kommer slippa en del när förskolan börjar. Ni har redan hämtat hem en del innan! Fast den här sista… den där sista milen var nog den som gav dem övertaget igen :)

Leave a Reply