Watt is it?

On October 28, 2008, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

IMG_3781
I love you, both!! Snabb busunge och snabba, smäckra Zoot.

Nu har jag gjort det igen. Köpt ett par traktorer.
Precis innan mr virus slog till för två veckor sedan så investerade jag i ett par nya mängdskor. Mina Mizuno har tjänat sitt syfte. Jag pronerar inte längre så det blev ett par neutrala Asics gel Cumulus 10. Föll för domitrixan säljknep på löplabbet. Tuff brud som inte gick att charma. Inte ens ett par löpstrumpor kunde jag tigga till mig. Det är därför jag inte gillar att köpa saker av tjejer. Man får helt enkelt bättre pris och deal av en kille. Nog om detta. Glad i hågen gav jag mig iväg och såg fram emot ett pass i dämpade skor utan att sparka mig själv på fotknölarna. Men döm om min förvåning när jag gör samma sak med dessa!! Händer aldrig med min flats…

Tanken slog mig att kanske blev mitt steg neutralt igen för att jag började springa med neutrala skor…
Skulle det kunna vara så eller är det bara resultat av idogt arbete? Hur bra är det att alltid springa i ett par skor med pronationsskydd? (förutsatt att man pronerar givetvis) Om man aldrig springer i neutrala skor så får kanske inte foten/benen/höften en chans att rätta till svagheterna? Bara en tanke.

Så den här vintern kör jag traktor igen. Iallafall på långpassen. Fartpassen kommer som vanligt att avverkas i de lätta, platta, snabba och alldeles underbara skorna DS trainer och Zoot. Egentligen skulle jag kanske fortsatt att springa distan i DS trainer.

Om det är någon som missat programmet i P1 “När träningen blir en drog” så ta chansen att lyssna. Det finns beroende och det finns missbruk. Jag är definitivt beroende och det känns skönt. Lika beroende som jag är av luft, mat, vatten och kärlek!!

Och så till det jag ämnade skriva om. Watt. Det är grymt så mycket bättre tryck jag fått i benen sedan jag införde begreppet i min agenda. Det är dags för “the next level”!

Tagged with:  

Leave a Reply