Uppdatering

On November 5, 2008, in Generelt, by Katarina

 

Bild023
Min pappa har också en traktor. Jag har två men springer omkring i mina…

Håll i hatten. Samtliga familjemedlemmar är friska- samtidig!

Och för att minska antalet infektioner har jag tagit influensavaccin idag. Att jag sen kan få allt annat skit som Emil bär med sig hem är en annan femma:)

En snabb summering på Funbeat visar att jag varit tränande i nio dagar sedan sista förkylningen. Varje pass är viktigt och jag är inte riktigt tillbaka fartmässigt. Styrkemässigt ser det bra ut på trainern, utomhus känns det lite klenare men jag antar att det är kylan som sätter ner min prestation på cykel något. Distansmässigt är löpningen katastrof igen. Sista riktiga långpasset avverkades 1 september så en viss upptrappning måste jag nog tyvärr räkna med innan det känns bra att springa långt igen. Sprang med klubben igår och tvingades skippa sista 3 x 1000m eftersom jag både fick löparmage och känningar i låren. Men kom iallafall upp i 14km totalt.

Nedräkningen inför GC har börjat. Nu gäller det att hålla hjulen rullande och benen springande. Så kommer vi att ha en grym grund att stå på inför 2009  -utmaningarnas år!

Tagged with:  

Leave a Reply