Djupfrysta kycklinglår

On January 4, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

oakley_enduring_pearl_white_g30_black_iridium_pace_250_p1
Jag är förberedd på solens återkomst!

Det är faktiskt mina lår vi talar om här. Sprang ett pass som kvalificerar i kategorin “långpass” innan frukosten idag. Och det var riktigt kallt. Kylan i Malmö har en tendens att leta sig in genom alla lager av kläder, och som extra “frosting” så var cykelbanor och många vägar täckta av ett lager blankis. Årets långsammaste pass hoppas jag det blev i dag. För nu vill jag inte tappa mer fart. Trots alla avbrott med div förskolesjukor så accepterar kroppen långpass i rimlig fart.

Dessutom har jag blivit så gammal och klok att jag numera vet att jag inte är snabb i Januari. Och skulle jag vara snabb i januari så är något väldigt snett i min träningsplanering. Formtopp i februari/mars är det väl ingen som vill ha? Iallafall inte om årets viktigaste händelse inträffar i juli. Grovplaneringen ser ut enligt följande,  fortsatt grundträning januari och februari. I mars hoppas jag att de värsta sjukorna är avklarade så träningen kan börja inriktas på progression igen. Nu gäller det att fortsätta hålla högsta möjliga standard och inte tappa motiviationen att ta mig samman efter varje förkylning. Sen ska jag kasta mina Nikeskor åt tjottaheiti. Dom är snygga men värdelösa och totalt livsfarliga för fötter och fotleder. Ja, jag ger mig. Kasper och Dolph har rätt, Nike kan inte göra cykelskor…

Vad gäller nyinköp så har jag äntligen hittat ett par glasögon som passar både med och utan cykelhjälm. Innan vi åkte till Gran Canaria beställde jag ett par Oakley Enduring och utan förhoppningar åkte de med för att provas ordentligt. Och dom sitter perfekt! Glider inte en endaste millimeter, utan sitter bra ihop med cykelhjälm.

Tagged with:  

Leave a Reply