Mentalt fokus i januari

On January 6, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

 

Bild026
Med fem månader kvar till formtopp gäller det att lägga fokus där det ska vara. Det är svinkallt ute och distanspassen består av löpning. Blygsamma kilometertal efter alla uppehåll, men godkänt under rådande omständigheter.

Jag har tagit tiden som blir över när passen är korta till att fundera över vad jag behöver göra för att vi ska komma över alla alptoppar under åtta dagars tid. Vår fysiska förmåga tvivlar jag inte på, både jag och Kasper är som gjorda för att klättra över berg, små och sega. På platten är vi ganska rökta.

Det största hindret finns i mitt huvud. Det är det som kallas tvivel och som de flesta av oss har i större och mindre grad. Därför bygger jag nu mitt team av girlpower som definitivt kan hjälpa mig att sopa bort alla tvivel. Anna har tagit sig an kostbiten och Jona kommer hjälpa mig med kombinationen huvud/kropp. För när vi rullar ut ur Fussen i juli ska det iallafall inte vara mitt huvud eller dålig käk som sätter käppar i hjulen. Själva träningsbiten har jag inte kommit till ett beslut kring än. Har tittat lite på Aktivitus, men det är en bit att åka. Samtidigt känner jag att Sara har koll på vad det är jag ska göra och hon har förståelse kring begränsande faktorer eftersom hon själv har barn.

“Climb every mountain”. Det är mitt mantra som återkommer varje gång jag tvekar inför ett träningpass. När jag hellre vill stanna i soffan än sitta på trainern så ser jag det som en utmaning. “Ta dig över toppen”…
Varje tramptag räknas, varje andetag är viktigt!!!

Det är lätt att vara kaxig i januari när man är frisk. Men jag njuter verkligen av att vara frisk!

Ta en titt på våran sponsorsida. Kanske kan du hjäpa oss med något mot reklamplats eller del i teamnamnet?

Tagged with:  

3 Responses to “Mentalt fokus i januari”

  1. sofy says:

    Bra tänkt Katarina! Ni kommer fixa det där galant, speciellt med grym förberedelse! This is the year!

  2. Anna says:

    Håller med Sofy, ni verkar verkligen ha koll på läget. Sen blir man ju skakis av så stora utmaningar men det är en del av resan. Jäkla häftigt att ni ska genomföra detta ävntyret tillsammans.

  3. Katarina says:

    Sofy och Anna, vi har allihopa ett grymt år framför oss!!!

Leave a Reply