RetroCykling

On January 18, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

HappyHealty!

Jag gillar det avskalade, enkla, utan krusiduller. Därför blev jag så lättad när Jona kom med ett enkelt avskalat förslag vad jag kan jobba med för att hitta lugnet i en ganska kaotisk tillvaro där träning, familjeliv, olika viljor och jobb ska samsas på samma yta.

Jona genomförde Ironman Hawaii i oktober och gick sedan i pension som triathlet. Vi börjar bli en stor skara pensionerade cyklister och triatleter med en gemensam nämnare; vi slutar aldrig ha fokus i våra aktiviteter. Så nu blir det RetroCykling under våren!

jona dal mål
Fokus personifierad

Kom även till ett beslut kring att evt koppla in en tredje part i form av test/träningsprogram. I dagsläget är det inte aktuellt eftersom det är omöjligt att följa ett fastslaget träningsprogram. Kasper har fått ett program av Benjamin Justesen som han följer så gott det går från vecka till vecka.

Träningsmässigt försöker jag få ihop 40 km löpning/vecka, och så mycket cykel det går. Förra veckan trampade jag ihop 170km på trainern, den här veckan blev det bara totalt 70 km “bergspass”. Det är dags att börja tänka på knähälsan om de ska hålla i åtta etapper. Men det känns bra att ligga och tugga tungt. Kommer att öka längden/ antalet på intervallerna, minska vilan och till sist öka motståndet. Ungefär som vi gör med löpningen; öka antalet, minska vilan och sist öka farten.

Emil är förkyld igen. Han är pigg och glad som vanligt, men har jag otur så sätter det sig i halsen på mig igen. Men träningsdagboken vittnar om att jag tränat regelbundet och bra i 4 veckor. Så jag är redo, om det händer!

Tagged with:  

2 Responses to “RetroCykling”

 1. Linda says:

  Känner väl igen mig i det du skriver. Ibland är det svårt att inte sikta högt i allt. Man vill ju prestera det bästa i allt. Naturligt nog får man bara hänga med i svängarna och göra sitt bästa. Livet ska levas och njutas.
  Hoppas du slipper det antågande viruset.
  Kram på dig.

 2. Katarina says:

  Hänga med i svängarna :D Ja, man får göra så gott man kan och njuta utmed vägen!
  Kram

Leave a Reply