Drag under galoscherna

On January 19, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

IMG_3858
I Hubba Bubba backarna…

Segare än dubbla Hubba Bubba…
Helgen har varit tuff för family three. Mycket jobb för både Kasper och mig.
Inte mycket ork för träning, men jag samlade ihop mig och mer eller mindre sparkade ut mig själv genom dörren igår. Kallt, fuktigt och givetvis blåsigt.

Travade iväg mot Pildammsparken, 4 x 2000m. Lång intervaller i tröskelfart. Landade runt 4.30- 4.50 per/km lite beroende på vinden som var byig och oberäknelig. På sista intervallen ett oväntat “Runners High”. Hade legat och gnetat i motvinden bakom en snabbfotad äldre man. När han sprang förbi mig under vilan tänkte jag “bra tempo” och hade inga utsikter på att springa om honom. Men så fick jag rygg på honom under sista 1000- m. Tog in meter för meter i motvinden och när vi svängde av till sidvind var jag precis bakom. Passerade och där hände något märkligt, jag mer eller mindre “snodde” hans energi och fullkomligt flög förbi. Den stackars mannen hade inte en chans, han försökt ta rygg men jag hade hur mycket kraft som helst och fortsatte trycka upp farten. Jag flög!

Har funderat om det kan bero på att jag lagt om cykelträningen. Vi får se om jag fortsättningsvis kommer känna mig stark på intervallerna eller om det bara var en engångsföreteelse.

Med tanke på hur passet börjat, med seghet och motvilja så var jag mer än nöjd. Tiderna var spretiga, men det är min nuvarande  form också!

Tagged with:  

4 Responses to “Drag under galoscherna”

 1. Härlig känsla med lite extra energi så där på sluttampen. Bra jobbat! Jag kommer att maila dig alldeles strax…

 2. Katarina says:

  Ja, det var riktig skönt med lite “kick” bland alla sega, tunga pass den senaste veckan!

  Det mailet ser jag fram emot :D

 3. Anna says:

  Drag under galoscherna, jo jag tackar ja. Fasiken vad bra jobbat och fina tider dessutom. Nu fick jag sådär underbar lust att springa igen. Tack. Härligt sprunget, kan tänka mig att han tyckte det var lite småjobbigt när du susade förbi.

 4. Katarina says:

  Härligt, bara ut och tuta Anna :)

Leave a Reply