Trainerterror

On February 11, 2009, in Generelt, by Katarina

I natt vaknade jag och hade svinont i halsen. Eller hade jag det? Var det bara en hemsk dröm? Iallafall var jag uppe, tog en ipren och mucoangin. Sen somnade jag igen. På morgonen visste jag inte riktigt. Slängde ett getöga på Kasper- du har smittat mig!! (fast det kan han såklart inte rå för…)

Svepte min grymma morgondrink; två pressade apelsiner och en matsked kallpressad linfröolja. Funderade inte så mycket mer på halsen. Lagade en kryddig dahl med massa ingefära, curry och vitlök. Efter den kände jag mig grymt laddad. Emil fick kokt fisk med potatis, hans mage är fortfarande inte helt återställd. När Emil lagt sig för att vila middag var det 2 x 20 min tunga intervaller på trainern som gällde. Kanske var det lite tyngre än vanligt, men jag kan fortfarand inte avgöra om jag har något i kroppen. Vi får se. En dag i taget helt enkelt…

Har lärt mig att min Garmin har massa kul funktioner. Nu kan jag ställa in den på olika tidsintervaller så  jag slipper trycka på lap under tiden. Lyxigt med pip som signalerar när det är dags att vila/köra snabbt. Det är tid för lite spännande nytänkande på löpfronten vilket jag ser enormt mycket fram emot. Ibland funderar jag  på om det verkligen är klokt att satsa på både löp och cykel. Men hur jag än vrider och vänder på det så vill jag inte släppa något av det… Men jag vill bli ännu mer konsekvent med mina löppass, det finns inget utrymme för junk…

Vintern kom ju på besök igen och det är planerat MTB i helgen. Jag hoppas att vi kan ta oss fram. Det ska bli grymt skönt att komma ut i skogen och träna, slippa vinden och framförallt alla transportsträckor i stan!  Ett långpass löpning är också inplanerat, ett kuperat sådant!

Mera berg!!

Tagged with:  

2 Responses to “Trainerterror”

  1. Lena says:

    Garmin rockar. Den tog min löpning till nya höjder. Men ful som stryk är den;) Men den gör jobbet och den gör det väl. Lycka till med träningen (sågi nästa inlägg att det går bra!)

  2. Katarina says:

    Ful men bra- absolut!
    Ja, lite flyt just nu. En dag i taget. Man vet aldrig när man ligger och sprattlar igen….

Leave a Reply