Italian style

On February 19, 2009, in Generelt, by Katarina

Bild012
Ingen jäkla kafferast…

Premiär för ett nytt trainerpass som jag snott från Anders K som tagit sig genom Trans Alp 2007. Han introducerade mig för 2 x 20 min och nu har jag då kommit till passet som följer 5 x 5 min 60 kad, 1 min vila mellan åtföljt av 5 x 3 min 65 kad, 1 min vila mellan.

Ser ju ganska skönt ut på pappret, men vilan är KORT. För att inte knäcka mina redan slaktade ben i förtid tvingades jag lägga till 10 min på 120 w för att snurra ur lite vinäger innan jag gick på de sista fem x 3 min. Satte mig inte på cykeln med fräscha ben, 12o min långpass i lungt tempo gjorde nämligen vad det skulle. Och efter att fullkomligt slaktat mig själv på den sista treminutaren så var status trötta gristassar…

Men sammanfattningsvis ett kul pass, times fly eftersom det är så korta gnagningar. Nytt däck innebar smidig gång och inget GNISSEL!!! Lovely. Idag var det jag själv som stod för gnisslandet, var duktigt sur i benen redan från start.

Så, ladda om. Två pass kvar den här veckan plus lite allmänstyrka. Volymen är liten men effekten desto högre!

Det är förresten ny ram på ingång, en Fokus. Otippat eftersom jag under lång tid vägrat vita ramar. Men den här är ganska vit. Så nu är jag snart under 7 kg totalkittad. Det kräver dock att två kilo vinterspäck ska bort, men det ska nog smälta bort i takt med att vårsolen tittar fram:)

Tagged with:  

Leave a Reply