Tempopass

On February 21, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

Vaknade med huvudvärk och skav i halsen. Halsen har jag blivit van med, men huvudvärk är det sällan jag har. Fick i mig lite dåligt med vätska under gårdagens kvällsvakt. Lite lite sömn på det och jag vaknade med blykeps. Emil började snacka på sitt rum redan kl 05.49 men somnade om en lite stund så vi fick sova till 07.00. Sen var det bara att skaka liv i kroppen. Fick köra på med “chocken” dvs svart kaffe…

Efter att vi skrotat runt alla tre en stund så kände jag att det var dags, laddade med morotsjuice och kallpressad linfröolja. Något annat är uteslutet eftersom det bara leder till magknip om jag ska springa tempo.

Så till slut gav jag mig av och klockan var närmare nio. Åt pepparn med den dagen alltså… Joggade iväg enligt plan dvs 20´ lätt uppvärmning. Själva tempodelen skulle vara 20´i tävlingsfart dvs 4.30-4.40. Hade bestämt att jag skulle strunta i att kolla farten under tiden utan bara springa på känsla.

Tempodelen var jobbig såklart. Kämpade med mig själv och åkte berg- och dalbana inom hela känsloregistret. Utanför Malmö dansteater lät jag som en ko med hyperreaktiva luftrör, inte för att jag hade svårt att få luft utan för att jag helt enkelt tyckte det var lite jobbigt. Som tur är där relativt folktomt..

Så tog de där 20´slut och det var dags för 20´nervarvning. Lung och skönt joggade jag ner genom slottsparken. Lite utfallssteg på det och så hem och sluka en gainomax.

Spännande värre att öppna datorn och se vad jag höll för tempo under själva “tempodelen”.
Vad tror ni?
Klarade jag uppsatt tid?

(fuska nu inte genom att gå in och kolla på funbeat….)

Tagged with:  

Leave a Reply