På bästa sändningstid

On February 27, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

20.00 fredag kväll det är då det sker. På bästa sändningstid, kanske en udda kanal. I hörnet av Malmborgs på Erikslust finns en backe. Eller så nära backe vi kommer i den här stan. Och det tar ungefär en minut att spetta upp på “toppen” dvs Potatisåkern.

10 gånger, full fart upp och lugn jogg ner. Taxibil efter taxibil stannar och släpper av glada “nu tar vi helg” firare.  Får glada tillrop på väg mot toppen. På den sista minuten kommer en CK Ringare på cykel, han känner nog inte igen mig, springer om honom och får ett “det ser bra ut”. Sackar lite halvvägs och det uppmärksammas givetvi s “Nu tappar du!” hör jag honom ropa bakom mig. Fullt spett upp på toppen. Gasade så mycket att backen inte räckte till. Snopet. Men jag fick upp puls och fart rejält. 180 slag och 3.38 min/km.

Nerjogg bland fulla cyklister och förbi barer där folk redan trängs. Springer  via 3 x 20 utfallssteg hem till vår egen bar, och efter dusch och stretch (här slutar Anna N att läsa…) får jag en HotShot. Eller rättare sagt jag får en i varje ben. Nice.

Tagged with:  

4 Responses to “På bästa sändningstid”

 1. Anna says:

  Du tränar farligt nära mig:) Hade jag bara vetat hade jag kommit och hejat på! Gött mos, kan du rekommendera återhämtningen:)

 2. Katarina says:

  Nästa vända får du antingen springa med eller komma ut och skrika på mig. Jag springer bättre med sparring :)

  Återhämtningsdrycken kan rekommenderas, men bara på fredagar ;)

 3. Sofy says:

  Juste jobb!! jag tar återhämtningsdryck några timmar efter mitt långpass idag. Det blir rödvin! Mumma!

 4. Härligt jobbat i backen! Själv ritade jag intensitetsskalor och vasaloppska banprofiler halva natten. Och ingen återhämtningsdryck fick jag heller. Attans.

Leave a Reply