Tussilago eller kanske ett plåster i grenen?

On March 12, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

Det allra säkraste vårtecknet är här. Tveklöst. Det är inga datum eller tussilago i väggrenen. Det är att undertecknad har kört sitt första träningpass ute. Men jag hade något annat i grenen än tussilago, ett Bike Patch från ReSkin. För är det något som kan hänga samman med vår, så är det långa distanpass. Och långa distanpass kan osökt leda till något så otrevligt som SKAVSÅR.

Ni som är lite observanta ser kanske att det har dykt upp lite nya banners till vänster på sidan. Först ut var Runes Energikaka och nu har vi även lagt till ReSkinscandinavia. Två företag med produkter vi tror på. Vad gäller Runes energikakor har vi inte kommit längre än att vi provsmakat, och det smakar grymt gott. Dessutom innehåller kakorna bara naturliga råvaror, det var också anledningen till att jag tog kontak med dem. Hållbarheten är relativt kort men så är det med färska saker.

Vad gäller ReSkinscandinavias produkt Bike Patch så har jag stora förhoppningar om att den kan lösa ett stort problem för ffa min del. Jag får något så oglamoröst som skavsår när jag kör långa pass. Och det är ett rent helvete att sätta sig på dem dagen efter och köra ett nytt träningspass. Om ett par veckor åkter vi till Mallorca för att träna och samla hela TeamCykelmygg.se inkl supporters och jag har stor förväntningar på att Bike Patch kan göra många långa dagar i sadeln lite mer behagliga.

Jag återkommer till både Runes Energikaka och Bike Patch fortlöpande, men du kan såklart klicka på länkarna och göra din egen beställning omedelbums om du vill!

Redan nu kan jag svara på frågan “Hur känns det att träna med ett plåter i grenen?”

Ingenting.  Materialet är otroligt följsam. När man väl satt det på plats och tagit på sig bibsen så märker man absolut ingenting. Är ganska skeptiskt som person, men här blev jag faktiskt förvånad över att man verkligen lyckats med materialet. Nu återstår bara långa hårda tester i sadeln!

Tagged with:  

Leave a Reply