Missade tiden precis…

On March 16, 2009, in Generelt, by Katarina
Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243 Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /storage/content/20/101820/cykelmygg.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1226

…men lika glad är jag för det!

För det kunde varit mycket värre. Gav mig iväg på kvällens runda med ett platt klampande steg. Inte alls så där studsigt som det brukar vara. Mina ben har varit fruktansvärt stela, muskelfibrerna har riktigt klibbat fast vid varandra. Så jag gav mig ut med öppet sinne “låt oss se vad kroppen har att bjuda på idag”.

20 minuter uppvärmning, 20 minuter tempolöp i 4.30-4.40 fart och avslutningsvis 20 minuter nerjogg. Siktade på Pildammsparken, förra gången gjorde jag det enkel för mig och sprang den raka vägen utmed Västra Hamnen. Idag ville jag ha kringeli krokar, park och fågelkvitter.

20 minuter att få igång kroppen, sen tryckte jag på lap och började trycka frammåt. Lite flängit, fick korta steget och hittade inget skönt flyt som förra gången när jag riktigt kände “tävlingskicken” i steget. Sista fem minutrarna bjöd på motvind och svagt motlut, en skön avslutning som fick upp pulsen. 4.41 min/km sa klockan. Aldrig har jag varit så glad för att ha missat en tid med 1 sekund. Så lättad att det inte var värre!!

Missade jag någon i parken? Hörde någon ropa Katarina två gånger när jag passerat Stadion. Men jag kunde inte placera rösten, så jag tänkte att det nog var en slump och fortsatte min nerjogg. Sen tyckte jag det var lite väl slumpartat och kände mig fånig. Men då var jag alldeles för lång borta… Det är inte bara benen som är sega, det har satt sig på hjärnan också.

Kasper har precis vridit benen ur led på mig, det kallas också att stretcha…

Tagged with:  

1 Response » to “Missade tiden precis…”

  1. Sofy says:

    Åh, jag skulle kunna döda för 20 minuter i den farten just nu!!! lyllo!!!

Leave a Reply